2777
2789
عنوان

دلم گرفته....

180 بازدید | 14 پست

بعد عروسی خیلی تنها شدم.از دوستام دورم.

شوهرمم شب  میاد.در طول روز حتی زنگم نمیزنه.شبم میاد تو گوشیشه.باهاش حرف میزنم حرفی نداره.میگم چ خبر میگه هیچی.یا میرع تو گوشی یا تلویزیون.افسرده شدم.نمیدونم چیکار کنم

می دانم که روزهای خوبی در راه است

کتاب بخون

کلاس برو تا بتنی دوست پیدا کنی

توطول روز برای پیاده روی برو بیرون

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرگرم کن با بافتنی و آشپزی و کتاب خوندن و....منم اینطوریم 

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
کتاب همیشه دستمه.خسته ام.دوس دارم بمیرم

حتما یه کلاسی برو تا سرگرم شی

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

سره کار میرم سه روز.اما روزایی ک خونم طاقتم تاق میشه

اونم خوبه

اما وقتی میری کلاس میتونی دوست پیدا کنی

شوهرتم اینجوریه؟

نه اینطوری نیست ولی منم صبح تا شب تنها ام...بابچم سرگرم میشم 

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
خودت مثل منی یا شوهرت مثل شوهر من

من مثل تو هستم . شوهرم خیلی اهل گردشه من حوصله عیچی رو ندارم

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خب خوبه تنها نیستی.شوهرت چه ساعتی میاد؟شوهر من ۸ میاد ۱۰ میخوابه

البته شوهر من هروز نمیره شاید در هفته 2 یا 3 بار بره .مثلا اگه صبح زود بره ساعت 7 یا 6 شب میاد خونه اگه بعد از ظهر ساعت 12 یا 11 شب برمیگرده

من مثل تو هستم . شوهرم خیلی اهل گردشه من حوصله عیچی رو ندارم

من خودم اهل گردشم.اما الان بعدازدواج دیگه نمیتونم زیاد برم.شوهرم همه اش میخواد بمونه خونه.

می دانم که روزهای خوبی در راه است