2777
2789

با سلام دوستان عزیز لطفا راهنماییم کنید ممنونتون میشم 

من اوایل شهریور در منزل سقط جنین داشتم قلبش از کار افتاده بود متاسفانه   و یازده شهریور در بیمارستان زیر نظر پزشک جهت مانده بقایا فقط دو عدد قرص گذاشتند (البته من اصلا در مورد این کار اطلاعاتی تا آن زمان نداشتم)واقعا نمیدانم چرا اینقدر کم؟؟؟و مجددا در سونوگرافی دوم کمی مانده دارد حالا گفت باید 4 تا قرص میزوپروستول در بیمارستان بگذاری که من گفتم دیگر بیمارستان نمیروم و در خانه اینکار را میکنم فقط جهت تعدادش نگرانممممم لطفا راهنماییم کنید مشکلی پیش نمیاد چرا حالا که کمتر مونده گفته 4 تا؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بقایا مونده بود؟ اگر سقط نشده باشه دوباره قرص میدن ! اگر بقایا مونده باشه یه قرص دیگه به اسم متیل آرگونوین یا کورتاژ می کنن

عجیبه ! ای کاش یه دکتر دیگه می رفتی

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من یه بار سقط کردم دوتا واسم گذاشتن و دوتا زیر زبونی هر بیست دیقه بعدم چرا کورتاژ نکردن ؟اینهمه درد ...

دکترم همش میگه نمیخوام کورتاژ کنی ....باورکنید دیوانه شدم یک ماهه در گیر این قضیه ام اصلا روانم بهم ریخته شده   

چقدر بقایا مونده بود؟ اگر سقط نشده باشه دوباره قرص میدن ! اگر بقایا مونده باشه یه قرص دیگه به اسم مت ...

دوباره قرص داده ولی من میکم دفعه اول تو بیمارستان چرا همونجا چند تا نگذاشتند دو تا گذاشت فقط؟؟؟؟

دوباره قرص داده ولی من میکم دفعه اول تو بیمارستان چرا همونجا چند تا نگذاشتند دو تا گذاشت فقط؟؟؟؟

چی بگم !! آخرین سونو که دادین رو دارین ؟ ننوشته چند میلی بقایا مونده؟ قرص گذاشتن دیگه بیمارستان نمی خواد! خودت گرمیجات بخور ... اگر هم مقدار جفتی که مونده کم باشه هم با همون قرصی که نوشتم به مدت یک هفته روزی 3 تا بخوری دفع میشه . به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کنین

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

خودت اصلا نزاری خطرناکه . برو بیمارستان یا مطب ماما. ۴تا گفته بخاطریکه همه ی بقایا دفع بشه. هیچ ضرری نداره

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
چی بگم !! آخرین سونو که دادین رو دارین ؟ ننوشته چند میلی بقایا مونده؟ قرص گذاشتن دیگه بیمارستان نمی ...

آخه دکترم گفت تیکه کوچکه قد دو بند انگشت ولی هنوز چسبیده  به رحم....

چرا خطر ناک من خودم تو خونه گذاشتم ..یکبار چهار تا خوراکی هر ۱۵ دقیقه زیر زبانی  یا زیر مخاط بین لپو  لثه که آب بشه ..تا ۴ تا ..دیگه رحم انقباض پیدا میکنه و به درد پریودی وحشتناک  و سقط 

دفعه دوم ۳ تاش رو ماما واژینال  گذاشت و یکیش زیر زبون  بعد رفتم خونه که اونم به درد و خونریزی افتادم ..ولی بعد ۴ ساعت ۲ تا از قرص های واژینال درسته دفع شد 

خیلی ممنون از راهنماییتون 

باید اون اولی رو زیاده میداده . من اولی ۵ تا بود بقیه یکی 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..