2777
2789

سلام دوستان

برادر زاده ام، اصلا نمیتونه حواسشو جمع کنه و تمرکز نداره

مدرسه ازش ناراضین

نمره هاش کمه و نمیتونه بره سال بعد

پیش چند تا دکتر روانشناس بردمش گفتن احتمالا یه مشکلاتی داره و بعضیا نوروفیدبک پیشنهاد کردن

تحقیق کردم دیدم کلینیک آرام نوروفیدبک انجام میدن، خوبم هست انگار

کسی تجربه داره یا اطلاعی داره

نوروفیدبک برای درمان چی خوبه

درمان بیش فعالیو اختلالات یادگیری وسواس و...

بنظرم جنبه ی تجاری داره چون دختر خواهر من 43 جلسه رفت تغییری نکرد 

هزینه اش هم خیلی زیاده 

خواهرم سه سال پیش هفته ای دوجلسه میبرد 6 ماه رفت ماهی یک میلیون بود االان رو نمیدونم

من خیلی به مباحث روانشناسی علاقه دارم

مطلب زیاد خوندم راجع به نوروفیدبک، 

اتفاقا یکی از کاربردای نوروفیدبک، افزایش تمرکز

خیلی خوبه به نظرم

منم اسم کلینیک آرام شنیدم ولی میخوای از دوستم که رفته بپرسم اطلاعاتشو بگیرم برات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان بیش فعالیو اختلالات یادگیری وسواس و... بنظرم جنبه ی تجاری داره چون دختر خواهر من 43 جلسه ر ...

ولی من از چند نفر که تحقیق کردم از نوروفیدبک نتیجه گرفته بودن

البته میخوام تو خونه با شعر یا چیزای دیگه ببینیم بهتر میشه یادگیریش اگه نشد ببریمش 

آره عزیزم ممنون میشم بپرسی  آدرس یا شماره کلینیک آرام بپرس

برات پرسیدم ببخشید دیر شد

کلینیک آرام نوروفیدبک درمانی انجام میدن و خیلی هم راضی بود البته گفت باید جای خوب برید که نتیجه بگیرید و تمام جلسات برید

آدرسشم  خیابون شریعتیه

من تاحالا نوروفیدبک درمانی نشنیده بودم ولی برای مسئله ی دیگه رفتم کلینیک آرام که با خانم دکتر آمنه ذاکری صحبت کردم

خیلی راضی بودم و بسیار کمک کننده بود و همچنان ادامه داره درمان

درمان بیش فعالیو اختلالات یادگیری وسواس و... بنظرم جنبه ی تجاری داره چون دختر خواهر من 43 جلسه ر ...

سلام عزیزم

بله نتیجه عالی داره فقط باید توسط متخصص و انجام دقیق پروتکلهای درمانی هر شخص انجام بشه

که به جراعت میتونم بگم در کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی توسط متخصص نوروتراپی اول باتشخیص و بعدش با پروتکل های درمانی مختص هر فرد انجام میدند بر اساس اختلالی که داره توسط نقشه مغزی ،  و از همه مهمتر با دستگاه پروکامپ که مورد تایید وزارت بهداشت آمریکا و اروپا هست و خیلی هم دستگاه گرونیه و هر کلینیکی هم قدرت خریدشو نداره و معمولا کلینیک های دیگه دستگاه های ایرانی استفاده میکنند که هیچ تاثیری نداره. و قیمت جلساتشون هم طبق تعرفه نظام روانشناسی هست.

مشاوره جهت نورودرمانی در کلینیکشون که سمت مرزداران هست:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

۴۴۲۹۷۳۳۰

۳۱

۳۲

من بعد از کرونا خیلی عصبی شده بودم و واقعا توی روحیم تاثیر گذاشته بود چون چنتا از نزدیکامونم همزمان با ما فوت کردن من دو دوره درمان دارویی داشتم پیش متخصص اعصاب که رفتم کلینیک آرام اونجا واقعا خیلی راضی بودم از مشاوره و تجویزهاشون