2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعداز خشک شدن + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 23 پست
آخه گلم مال من نیمساعت بعدم که دیدم هیچی نبود بعداز چند ساعت مشخص شده خواستم بندازمش دور یهو دیدم یه ...

خیلی زود تست زدی چند روزم صبر کن من سه چهار روز از موعدم گذشته بود مثبت کمرنگ نشون داد

فداتشم مرسی توکلم به خداست الان چهار ساله چشم به راهم

عزییییییییزم

منم چهار سال منتظر بودم آخر سر با آی یو آی باردار شدم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزییییییییزم منم چهار سال منتظر بودم آخر سر با آی یو آی باردار شدم

الهی که خدا نی نی تو برات سالم نگهداره دیگه منم کم کم دارم آماده میشم برا آی یو آی و درمان های دیگه الان فقط نگرانیم اینه که چرا عقب انداختم نکنه مشکلی دارم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خیلی زود تست زدی چند روزم صبر کن من سه چهار روز از موعدم گذشته بود مثبت کمرنگ نشون داد

منم امروز سه روزه عقب انداختم 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
الهی که خدا نی نی تو برات سالم نگهداره دیگه منم کم کم دارم آماده میشم برا آی یو آی و درمان های دیگه ...

ممنون عزیز دلم

خدا بزرگه ان شا الله به حق شهید این ماه هرچه زودتر شما هم نتیجه بگیری و صاحب یه کوچولوی دوست داشتنی بشی   

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
سلام عزیزم مبارکه بارداری برو ازمایش بده مطمعن بشی

عزیزم پریود شدم دیشب😔 منو چه به مادر شدن؟لیاقت میخواد که من ندارم😭

عزیزم پریود شدم دیشب😔 منو چه به مادر شدن؟لیاقت میخواد که من ندارم😭

دلم گرفت نگو اینطوری😢 منم چنبار اینجوری شدم همینجوری هاله انداخته و بعدشم پریود. میفهمم حالتو ولی چاره ای نیس باید صبر کنیم ببینیم کی نوبت ما میرسه.

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏