سلام سه روزه عقب انداختم بی بی زدم اولش کاااااملا منفی بود هرچی نگاش کردم هیچ هاله ای نداشت باز ناامید شدم حالا بعداز چند ساعت که رفتم بندازمش دور یه هاله خیلی کم رنگ انداخته یعنی امکان بارداری هست؟
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
فداتشم مرسی توکلم به خداست الان چهار ساله چشم به راهم
عزییییییییزم
منم چهار سال منتظر بودم آخر سر با آی یو آی باردار شدم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
عزییییییییزم منم چهار سال منتظر بودم آخر سر با آی یو آی باردار شدم
الهی که خدا نی نی تو برات سالم نگهداره دیگه منم کم کم دارم آماده میشم برا آی یو آی و درمان های دیگه الان فقط نگرانیم اینه که چرا عقب انداختم نکنه مشکلی دارم
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
الهی که خدا نی نی تو برات سالم نگهداره دیگه منم کم کم دارم آماده میشم برا آی یو آی و درمان های دیگه ...
ممنون عزیز دلم
خدا بزرگه ان شا الله به حق شهید این ماه هرچه زودتر شما هم نتیجه بگیری و صاحب یه کوچولوی دوست داشتنی بشی
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...