2777
2789
عنوان

غیر منتظره ترین اتفاق زندگیت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم حامله بود شوهرش تصادف کرد و فوت شد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

منم سال اخربودم امتحان ریاضی داشتم اولین سالگرد ازدواج داداشم بود قرار بود شب سوپرایزشون کنیم زن داداشم ازمایش بارداری داده بود هنوز جوابشو نمیدونست ابجیم تو ازمایشگاه بود گفت جوابش مثبته و شب میارم جوابو حسابی برنامه ریزی کرده بودیم 

رفتم مدرسه وسط امتحان مامانم زنگ زد گفت بیا داداشت حالش خوب نیس میخایم ببریمش دکتر

از مدرسه تاخونه رو دویدم وقتی رسیدم سرکوچه دیدم جلوخونمون شلوغه همه گریه میکنن همش فکرمیکردم بابام ی چیزیش شده اخه داداشم مشکلی نداشت 

گفتن داداشم شب تو خاب ایست قلبی کرده و تموم....

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

من ه خوبشو میگم یه بدشو 

خوبشزاین بود که همسرم یهو خواستگاری کرد ازم

بدش یه بار از عروسی دختر عموم اومدم منم رفتم توی اتاق مشغول لباس عوض کردن شدم همه لباسا رو در اورده بودم چون سوتینم اسفنجی بود درش آوردم یه شرت تنم بود یهو داداشم درو باز کرد پرید توی اتاقم هردو خشک شدیم 

نه من توانستم بگم برو بیرون نه اون میرفت 

چند ثانیه وحشتناک 

من معروفم بعه ندا سوتی اینقدر سوتی میدم دست خودم نیست خیلی خنگم

منم سال اخربودم امتحان ریاضی داشتم اولین سالگرد ازدواج داداشم بود قرار بود شب سوپرایزشون کنیم زن داد ...

وای

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
عزیزم خوشبخت بشید

ممنون همچنین شما مهربونم 💕

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

فوت همسرم    

😔😔خدا رحمت کنه