2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها منم تا همین حدود در نظر داشتم

دو کیلو برنج, برنجا را با یه کاسه پیمونه کن مثلا شد دو تا کاسه ۱۰ برابرش آب , ۲۰ تا کاسه , ۴ کیلو شکر ولی دوتا لیوان از روش بردار آخرا پخت مزه کن اگه کم شیین بود اون دوتا لیوانو بریز

من برای شصت نفر یک کیلو نیم برنج ریختم سه کیلو شکر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دو کیلو برنج, برنجا را با یه کاسه پیمونه کن مثلا شد دو تا کاسه ۱۰ برابرش آب , ۲۰ تا کاسه , ۴ کیلو شک ...

زعفران چی بس

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
زعفران چی بس

خب این مواد اصلیشو گفتم بهت زعفران و روغن و گلاب و که دیگه خودت متوجه میشی , یه شیشه گلاب دو آتیشه , زعفران من میریزم برمیدارم تو ظرف تا به رنگ دلخواهم برسه زعفرونا باهم فرق میکنن , البته یکمشه تقریبا نیمه ها پخت بریز تا برنجا کاملا رنگ بریزنن , بخش اصلی زعفرانتو دیگه آخرا پختت بریز تا عطرشو از دست نده برنجا که کامل له شد حدو سه ساعت پخت لازمه البته با هم زدن (چون کشدار میشه اگه خیلی هم بزنی ) بادوما و شکرو بریز بعد که غلظتش دلخواهت شد روغن بریز زیرشو کم کن هم بزن بعد زعفرون و گلاب بریز شعله خیلی کم سرشو بزار

البته اینم بگم بعد از ریختن شکر راحت غلیظ نمیشه پس سعی کن غلظت و تقریبا مناسب کنی بعد شکر بریزی , بعد ریختن روغن که به نظر من اصلا غلظتش تغییر نمیکنه ته میگیره ولی ژله ای نمیشه