خب این مواد اصلیشو گفتم بهت زعفران و روغن و گلاب و که دیگه خودت متوجه میشی , یه شیشه گلاب دو آتیشه , زعفران من میریزم برمیدارم تو ظرف تا به رنگ دلخواهم برسه زعفرونا باهم فرق میکنن , البته یکمشه تقریبا نیمه ها پخت بریز تا برنجا کاملا رنگ بریزنن , بخش اصلی زعفرانتو دیگه آخرا پختت بریز تا عطرشو از دست نده برنجا که کامل له شد حدو سه ساعت پخت لازمه البته با هم زدن (چون کشدار میشه اگه خیلی هم بزنی ) بادوما و شکرو بریز بعد که غلظتش دلخواهت شد روغن بریز زیرشو کم کن هم بزن بعد زعفرون و گلاب بریز شعله خیلی کم سرشو بزار