2777
2789

با متد تجاری با قیمت مناسب

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمتش چند چقدر زمان میبیره؟

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
قیمتش چند چقدر زمان میبیره؟

اگه تعداد بره بالا از طریق تل و گروه می‌زنیم جهت اموزش

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

بنطرم غیر حضوری سخت باشه اموزش دادن

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
من دوسدارم

الگوها بدون پرو و بدون ایرادات اندامی و همه ایرادات در الگو گرفته میشه با این متد شما حتی میتونید تولید لباس هم بکنید 

بنطرم غیر حضوری سخت باشه اموزش دادن

عزیزم به صورت فیلم و صوت 

طی سه تا چهار ماه میتونید خیاطی به صورت حرفه ای انجام بدید

خب هزینش چقدره

اگه تعدادتون ان شالله بالا بره با ۳۰۰ یاد میدم واقعا الگوهای حرف نداره بیرون با ۲۷۰۰یاد میدن آخرم هیچی یاد نمیدن من کوتاهی نمیکنم و تمام نکاتو در اختیارتون میزارم

اگه تعدادتون ان شالله بالا بره با ۳۰۰ یاد میدم واقعا الگوهای حرف نداره بیرون با ۲۷۰۰یاد میدن آخرم هی ...

بخدا خیلی دوسدارم،میدونی که زمونه بدی شده،چه تضمینی داری واسه صحت گفته هات

بگو الهی امین
بخدا خیلی دوسدارم،میدونی که زمونه بدی شده،چه تضمینی داری واسه صحت گفته هات

دو جلسه به صورت رایگان آموزش میدم جهت اعتماد شما