2777
2789
عنوان

هرکی آنلاینه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووووه کو تا 3 سال دیگه دنیا پر اتفاقه 

من پدرم باازدواج مخالفه کلامیگه 25سالگی سن ازدواجه ولی من خیلی میترسم چونکه بابام ازکوردازیادخوشش نمیادوطرف منم کورده بابام میگ کورداخوب نیسن

کم کم چارچوبا وسیع میشن مواظب باش این چیزا چارچوب نمیشناسه عزیزم. 

میدونم چی میگی عزیزم ولی خودش گفده تامن نخام هیچ کاری نمکنه ومن هیچوق نمزارم ازمن ازهرلحاظی سواستفاده کنه 

من پدرم باازدواج مخالفه کلامیگه 25سالگی سن ازدواجه ولی من خیلی میترسم چونکه بابام ازکوردازیادخوشش نم ...

بله ازدواج برای تو زوده ولی یجور نامزد محسوب میشین دیگه

بعدش خانوم گل پدرت سخت در اشتباهه که در مورد کوردا اینجوری فکر میکنه😕من خودم کوردم زشته که در مورد یه قوم اصیل اینجوری صحبت کنین

کوردا خیلی ادمای خوب و باغیرتی هستن ناموس پرستن سرشون بره قولشون نمیره چون معرفت دارن 

و خیلی هم زن دوستن 

بله ازدواج برای تو زوده ولی یجور نامزد محسوب میشین دیگه بعدش خانوم گل پدرت سخت در اشتباهه که در مور ...

اره میدونم سخت دراشتباهه من معذرت میخام اگه ناراحت شدی خودمم اعتقاددارم ک کورداخیلیم ادمای خوبی هسن چون واقادیدم چقدزن دوستودستوودل بازن ولی پدرمم نمگه ادمای بدین فقط میگ نمشه باکورداوصلت کنیم چونکه نمیشناسیمشون باترکایاهمشهریامون وصلت کنیم بهتره ولی بنظرم مردای ترک بیشترشون خوب نیسن