2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اونی که کسی رو نداره چه گلی باید به سرش بزنه، خانواده شوهر هم که یه عمر میخوان منت بزارن سر آدم ...

عزیزم اگه کسیو نداشته باشی تو دولتی ها هم خدمات اینا کمکت میکنن نگران نباش آدمن دیگه اوناهم دل دارن

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
حالا اونی که کسی رو نداره چه گلی باید به سرش بزنه، خانواده شوهر هم که یه عمر میخوان منت بزارن سر آدم ...

خدارو ک داری فدات شم سعی کن قوی باشی و خودت گلیمتو از آب بکشی بیرون کاش همشهری بودیم بخدا میومدم پیشت 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
منم رفتم ک میگم ولی کسی یه لیوان اب داد دستت؟؟  نکنه قسمت اروپاییش بودی بقول دوست مون😛

ن من رفتم 

بعدزایمانمم مادرم خواست بیاد راهش ندادن ☺

گفتن طبیعی بوده خودش میتونه کارای خودشو بکنه 

شما لابد جای داغونش بودین☺

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

چاره چیه؟

اون موقع ک مادر شوهرا میان و میگن نوه خوشگلم نوه خوشگلم

الان بیان ی بخشی از زحمتشو تقبل کنن

ینی چی؟من اصلا منظورو نفهمیدم ینی چی با تامین اجتماعی قرارداد داشته باشه و همراه نخواد😟😟

معمولا بیمارستان خصوصیا همرا نمیخوان ، البته اونجور که شنیدم ، یعنی میتونی یکی رو به عنوان همراه انتخاب کنی ، ما هم که وسعمون به اونجا ها نمیرسه ، بیمه منم تامین اجتماعیه ، برای همین پرسیدم

استارتر من شنیدم کسانی هستن ک به عنوان همراه ی شب میان پیش ات.پرستاری میکنن

تو دلت رو نمیخوام خالی کنم ولی واقعا نیاز داری ب کسی

اینجاهایی ک دوستان گفتن بخدا بدون همراه نمیشه اصلااااا.بچه رو حتی پوشک نمیکنن.خودت ی چیزی باید بخوری بچه هم کلی کار داره و..

بگرد یکیو پیدا کن صدتومن دویست تومن میدی بهش کارت رو راه میندازه

اگرم میتونی برو خصوصی شوهرت کنارت باشه

باور کم منت خانواده شوهر تا ابد رو سرت باشه بهتر ازینه ک تنها بری

چاره چیه؟ اون موقع ک مادر شوهرا میان و میگن نوه خوشگلم نوه خوشگلم الان بیان ی بخشی از زحمتشو تق ...

اتفاقا بعد زایمانم که برگشتیم خونه اونا هم خودشونو چتر کردن ، در حالیکه مامانم اومده بود پیشم ، بنده خدا تا اونا رو سه روز بعدش رفت ، حالا از اون موقع هر دعوایی که میشه همش ابنو میکوبن تو سرم ، جوربه که شوهرمم حقو به اونا میده

معمولا بیمارستان خصوصیا همرا نمیخوان ، البته اونجور که شنیدم ، یعنی میتونی یکی رو به عنوان همراه انت ...

پرستار همراهم میتونی بگیری

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
اتفاقا بعد زایمانم که برگشتیم خونه اونا هم خودشونو چتر کردن ، در حالیکه مامانم اومده بود پیشم ، بنده ...

شوهرت باید طرف تو باشه ک این وضعو داری و بچه ب دنیا اوردی و باید بی استرس به بچت برسی

عجب ادمایی هستنا

استارتر من شنیدم کسانی هستن ک به عنوان همراه ی شب میان پیش ات.پرستاری میکنن تو دلت رو نمیخوام خالی ...

ممنون گلم ، اینم پیشنهاد خوبیه ،هر چی باشه بهتر از منت خانواده شوهره