2777
2789
عنوان

بچه یه دعایی بگین خیلی سریع حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید همه چیز رو کامل رعایت میکردی همون گناه نکردن و اینا منظورمه؟ بعد صدقه رو چجوری میدادید؟ببخشید ...

خواهش عزیزم من هرروز 500 تومن صدقه میدادم به فقیر هر سه روز یه بار میشد 1500 میدادم به فقیر بعد حجابمم خب رعایت نمیکردم زیاد ولی گناه زبانی سعی کردم نکنم اما نمازامو همه رو خوندم

راستشو بخوای روز عاشورا چله زیارت عاشورا به روش حق شناسم تموم شد 

گلم کلا رعایت میکردی؟نشونه ندیدی از حاجتت؟منم از روز عاشورا شروع کرده بودم ولی نماز صبحم قصاشد میخوام دوباره شروع کنم

خواهش عزیزم من هرروز 500 تومن صدقه میدادم به فقیر هر سه روز یه بار میشد 1500 میدادم به فقیر بعد حجاب ...

ایشالا حاجت روا بشی دوستم، منم چند بار سعی کردم بخونم ولی وسطاش گناه میکردم به هم میریخت

یه روز خوب میاد  
چی و چه جوری نذر کنم میشه بگید؟

نذرکن اگه حاجت بگیری مثلا یک روزیابیشترروضه تومحرم یاایام فاطمیه(مجلس عزاداری براائمه)میگیری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
گلم کلا رعایت میکردی؟نشونه ندیدی از حاجتت؟منم از روز عاشورا شروع کرده بودم ولی نماز صبحم قصاشد میخوا ...

قضا شد استغفار کن ادامه بده چون ناخواسته بوده گناهت ایرادی نداره زیاد استغفار کن. من معمولی رعایت کردم اخه حجاب داشتن برام سخت بود جلو همه بی حجابم یهو 40 روز باحجاب میشدم میخندیدن بهم ولی نمازامو خوندم سروقت گناه زبانی هم سعی کردم نکنم

قضا شد استغفار کن ادامه بده چون ناخواسته بوده گناهت ایرادی نداره زیاد استغفار کن. من معمولی رعایت کر ...

انشالله ایدفعه تموم تلاشمو میکنم حتما به حاطر این سختیاشه که خیلی مجربه

خدا انشاالله حاجت دلتو بده حاجت دل منم بده من امیدوارم به خدا از زیارت عاشورا حاجت بگیرم

امام حسین و ابوالفضل دست رد به سینه کسی نمیزنن امیدوارم حاجت دلتو بدن حاجت منم زود بدن که دیگه طاقت ندارم

ممنون عزیزم

فدات🌹

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚