2777
2789
عنوان

خواهش میکنم جواب بدین

197 بازدید | 34 پست

سلام پسرم ۳ سال و ۱ ماه داره منو روانی کرده . همش کتک میزنه . چی پرت میکنه .‌نق میزنه . الکی بهونه میگیره . تمام انرژیمو صرفش کردم دیگه کم اوردم خودمم بشدت عصبی شدم و جوابشو دیگه میدم اونم بدتر شده . خیلی مطالعه کردم در این زمینه . همه اطرافیانم شدم قوز بالا قوز .. همش میگن لوسش کردی . دیگه میخوام متوصل شم به قرص اعصاب واسه خودم . چرا اینجوری میکنه 

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها رو هرچی بیشتر دادوبیدادکنی و دعوا اونو بیشتر صداشون میبرن بالا.   به نظرم رو خودت کارکن بی تفاوت باشی. جیغ میزنه محل ندی. خواسته های که دوست داره محدود کنی. 

اخه همه میگن تو این سن رفتار پرخاشگرانه طبیعی هست

هرکی هرچی گفت قبول میکنی؟شاید مشکلت اینه 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

اقتضای سنش هست باید باهاش مدارا کنی اگه باهاش لج کنی بدتر میشه یه کم صبورتر باش منم یه پسر ۳ سال و ۱۰ ماهه دارم اونم چندوقته اذیتهاش زیاد شده البته چیزی پرت نمیکنه کتک هم نمیزنه به اونصورت ولی خب لجبازه بیشتر هم با من ، دارم رو خودم کار میکنم که بیشتر باهاش کنار بیام و صبورتر باشم چون منم زود عصبی میشم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

ببین تا اونجایی ک من میدونم استادمون میگف بچه ها تو این سن نیاز دارن به جلب توجه کارایی میکنن ک شما بهشون توجه کنید شما باید بهشون محل نزارید وقتی کار بد میکنه صبور باشید به اطرافیانم بگین همین رفتار و داشته باشن وقتی ببینه از این راه نمیتونه جلب توجه کنه دست میکشه

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
ببین تا اونجایی ک من میدونم استادمون میگف بچه ها تو این سن نیاز دارن به جلب توجه کارایی میکنن ک شما ...

اخه نمیشه انقدر جیغ و داد میزنه ادم مجبور میکنه

منظورم از همه مقاله های علمی بود

بهتره بجای دکتر گوگل بچت رو ببری پیش یک روانشناس و مشاور که بصورت فیزیکی و مشاهدات عینی مورد معاینه قرار بگیره بانو

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
اقتضای سنش هست باید باهاش مدارا کنی اگه باهاش لج کنی بدتر میشه یه کم صبورتر باش منم یه پسر ۳ سال و ۱ ...

من اصلا کنترل خودمو ندارم جدیدا 

اخه نمیشه انقدر جیغ و داد میزنه ادم مجبور میکنه

تنها راهش همینه عزیزم استاد ما میگف مورد داشتیم میوه رو پرت میکرد رو سر مهمونا  و با این روش خوب شد اون بچه اس دنیا رو فقط از دید خودش میبینه 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
بهتره بجای دکتر گوگل بچت رو ببری پیش یک روانشناس و مشاور که بصورت فیزیکی و مشاهدات عینی مورد معاینه ...

چقدر خودت حالا عصبی هستی . خودتم بیا 😂

خیلی بی توجهی سخت تره

ولی هر چی توجه کنی اون‌ بدتر میکنه تمرین‌کن هنزفری بزار تو گوشت کتاب بخون