2777
2789
هعییی بیا توی تاپیکم میفهمی جریانش مفصله امشبم سر همین با مادرم اینا دعوام شد

خوندم تاپیکتو تا حدودی هم دردیم 😔 فقط من خانواده ها راضی بودن ولی من اصلا اجازه ندارم باهاش برم بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تو بگو چیشده من دلداریت بدم

نوشتم... الان 5 شنبه خانواده همسرم میخوان برن بیرون ولی پدرم گفتش نه حق نداری بری 😥 بخدا شوهر کردنمم تمامش عذاب و ناراحتی بود

خوندم تاپیکتو تا حدودی هم دردیم 😔 فقط من خانواده ها راضی بودن ولی من اصلا اجازه ندارم باهاش برم بیر ...

شوهرتو فراری میدن که دختر 

چرا تا سالگرد اخه 

عقد محضری کنید حداقل

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
عزیزم خداروشکر کن ی امیدی داری واست عروسی بگیری من عقدم تاالان هیچ مراسمی ام نگرفتم مادرشوهرم اینام ...

باور کن روزا خیلی سخت میگذره ولی نمیدونم چطوری راضی کنم برم بیرون با همسرم 

چرا بابا مامانت اینجوری میکنن خب

مامانم که اصلاااااا کاری نداره باهام بخدا نمیگه اخلاقش چطوره هیچی... پدرمم میگه شاید بهم بخوره بعد میگن همش با پسره بیرون بود 😑😏

شوهرتو فراری میدن که دختر  چرا تا سالگرد اخه  عقد محضری کنید حداقل

والا نمیدونم بخدا خودمم با اینکه دوست داشتم جشن بگیریم ولی راضیم عقد محضری باشه اما مادرم میگه نه حرف مردمو چیکار کنیم

والا نمیدونم بخدا خودمم با اینکه دوست داشتم جشن بگیریم ولی راضیم عقد محضری باشه اما مادرم میگه نه حر ...

یعنی حاضره دخترش حرصو جوش بخوره کلی گریه کنه بخاطر حرف مردم؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
یعنی حاضره دخترش حرصو جوش بخوره کلی گریه کنه بخاطر حرف مردم؟

آره متاسفانه 😔 من خیلیییی سختی تو زندگیم کشیدم همیشه امیدم این بود ازدواج راحت و آسونی داشته باشم اما اینم از ازدواجم😭