2777
2789

سلام دوستان شرمنده میخواستم ببینم کابنت ام دی اف تون رو چند ساله زدید ؟واین‌که ایا شستینش اصلا ؟خراب نشده ؟پوسته نداده ؟یا باد نکرده ؟ممنونم ❤❤

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
کابینت#  .اره داغون شده ۵ساله دارم  هم بادکرده هم پوسته شده.جنسش بدبود بنظرم

شستیش یا خودبخود خراب شده

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک ۶ ساله دارم، عین روز اولشه، ولی ام دی اف رو نباید شست، بشوری خراب میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من نزدیک ۶ ساله دارم، عین روز اولشه، ولی ام دی اف رو نباید شست، بشوری خراب میشه

شما اصلا نشستی یعنی؟

شما اصلا نشستی یعنی؟

نه، هر وقت خواستم تمیز کنم دستمال کشیدم، حالا یا با اسپری، یا با کمی مایع ظرفشویی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم MDF و ک نمیشورن  معلومه  ک خراب میشه  اصلا ذات  چوب  اینجوره

اخه من قبلا ی ام دی اف داشتم باور کن شاید ماهی یبارم میشستم اخ نمی گفت ولی الان تازه ی ماه زیر سینکم نشتی داشتهخیس شده کلا پودر نارنجی زده باد کرده 😕

اخه من قبلا ی ام دی اف داشتم باور کن شاید ماهی یبارم میشستم اخ نمی گفت ولی الان تازه ی ماه زیر سینکم ...

خب ب جنسشم ربط داره

شوهرم کابینت کاره واسه زیر سینک ضد آب میزنن ولی بهم گفته هیچوقت کابینت و نشور دستمال یکم  نمدار بکش

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خب ب جنسشم ربط داره شوهرم کابینت کاره واسه زیر سینک ضد آب میزنن ولی بهم گفته هیچوقت کابینت و نشور د ...

چی بگم انقد حرصم دراومد اخه خوب لباس نیس که ماه ب ماه عوض کنیم بالاخره پیش میاد ادم مجبور بشه بشوره دیگه.  ولی یبار اب خوردن داغون کرده کابینتم .وکابینت کار من قبل نصب هیچی راجب این موضوع بهم نگفت  منم فک کردم مث قبلی مقاومه دیگه درحالی که یبار اب خوردن داغون کرد حالا زیادم نبود غیر عمد اتفاق افتاد 

نه، هر وقت خواستم تمیز کنم دستمال کشیدم، حالا یا با اسپری، یا با کمی مایع ظرفشویی

مرسی عزیزم ❤

چی بگم انقد حرصم دراومد اخه خوب لباس نیس که ماه ب ماه عوض کنیم بالاخره پیش میاد ادم مجبور بشه بشوره ...

احتمالا قبلی ترک بوده ک چیزی نشده

الان ک اصن ترک پیدا نمیشه ب مشتری میگن زیر سینک و ضد آب کنن

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
احتمالا قبلی ترک بوده ک چیزی نشده الان ک اصن ترک پیدا نمیشه ب مشتری میگن زیر سینک و ضد آب کنن

ممنون عزیزم لطف کردی❤