2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عطاری صبر تلخ بگیر بزن به سینه من بچه هام اینجوری از شیر گرفتم

من رژ زدم     دیدم میخاد بخوره  چیزی نداشتم یذره زرد چوبه مالیدم دهن زد بدش اومد نخورد    اما بهونه میگیره و خودمم ناراحتم  همش میگم حالا شیر میخورد مگه چی میشد☹️☹️☹️

کلی تنقلات براش بخر و سرگرمیهایی که دوست داره دم دستش 

بزارش پیش باباش یا هر کسی که باهاش راحته 

رو سینت چسب زخم بزن بگو اوف شده

اول شیر روز رو بگیر بعد شیر شب

بعد از اینکه شیر شب رو هم گرفتی ی شب تو عمق خوابش بزار سیر دلش شیر بخوره و دیگه تماااام 

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
کلی تنقلات براش بخر و سرگرمیهایی که دوست داره دم دستش  بزارش پیش باباش یا هر کسی که باهاش راحت ...

وای      اون دیگه تمااام که اخرش نوشتی   یجوریم کرد   دلم ریخت   نکنه رابطش باهام کم بشه

وای      اون دیگه تمااام که اخرش نوشتی   یجوریم کرد   دلم ریخت   نکنه ...

نه عزیزم نگران نباش بچه در هر حالی به مادر وصله. خودم بغض میکنم وقتی به مرحله ی آخرش فکر میکنم خیلی دلم سوخت بچه هامو از شیر گرفتم شیر آخر رو هر کار کردم تو خواب نگرفتن.هیچوقت تو خواب شیر نمیخوردن فقط بیداری. دوست داشتم اون همه گریه که برای شیر میکردن با شیر آخر داغ دلشون کم میشد اما حیف که نگرفتن.البته برای همه ی بچه ها ومادرها از شیر بریدن  خیلی تجربه ی تلخیه

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  

خانم محترم من بچه از شیر گرفتن خودمو میگم،شاید ب دردت خورد.

وقتی میخواستم بچمو از شیر بگیرم،یک روز تا عصر.........پر شیر میشد و اذیت میشدم،امروز تا شب به بچم شیر نمیدادم،اما جایگزین حتما داشت،آبمیوه،یا آب قند،شیر گاو،یکی از اینارو بهش میدادم.وعده های غذایی جای خودش..میوه، چیزی که دوست داره رو بهش میدادم تا کمتر بهانه بگیره....و حال خودم، خیلی اذیت میشدم عذاب وجدان داشتم نمیدونم چرا،خیلی دلتنگش بودم،فکر میکردم خیلی از من دور شده،و چارش این بود،تا 10روز شبا شیر بهش میدادم تو خواب،بچه نمیدونست که خورده هم خودم راحت میشدم و اون دلتنگیم جبران میشد،هم شیری که تو...... بود رو میخورد و ،البته من شیر زیاد داشتم،ناگفته نماند برای اولین بار که میخواستم شیر بهش ندم دور از چشم بچه ی کم رنگ رو ......زدم و گفتم نمیدونم چی شده مثل اینکه خراب شده شیرم،و بچه دوست نداشت دیگه بخوره.