2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون از اندامتون ایراد بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون قدم بلنده هیکلم خوبه  ولی اگه چیزی بگه بهش میگم کسی از شما نظر نخاست فک کردی دیوید بکام ...

😁😁😁

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

نه تاحالا عیب نگرفته البته هیکلم عیبی هم نداشت واقعا

حتی الانم که باردارم‌نمیتونه ایرادی بگیره چون فقط شکم دارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من خداییش چاقم دو روز قبل اومد حموم بچه رو بدم ببره گفت اوه چقدر چاق شدی تو رو خدا یه کم ورزش کن ولی من یه ادم بی اراده و بی اعتماد ب نفسیم و شوهرمم بارها بهم گفته ولی به جاییم برنمیخوره خاک بر سرم

استاتر به نظرم باید خودتو برای پهن کردنش آماده کنی.😆 چون مردا خیییلی روی سینه و با سن حساسن و خیلی ...

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

منم شکمم از بعد زایمانم یه کوچولومونده همش گیر میده برو باشگاه ابش کن دخترم هشت ماه ودوازده روزشه یک لحظه  از جلو چشمش دورمیشم گریه میکنه

نمیدونم چیکار کنم هیچ جوابی هم ندارم بش. بدم       

بچه ها با اجازه استارتر ي سوال دارم كوچيكه نميخام تاپيك بزنم واسش

ميگم الان با نامزدم حرف ميزدم مهمون داشتن همش ميگف زود قط كن منم اعصابم خراب شد گفتم الهي بميري و خدافظ😑 بنظرتون الان بهش اس بدم مثلا عذرخواهي كنم يا نه ندم..و اگه دادم چه پيامي واسش بفرستم مرسي راهنمايي كنين🌹🌹❤️

نه تاحالا عیب نگرفته البته هیکلم عیبی هم نداشت واقعا حتی الانم که باردارم‌نمیتونه ایرادی بگیره چون ...

عه عزیزم مبارکه یه هفته بیشتر نداری؟دختره یا پسر

دخترم خیلی اذیتم میکنه ان شالله برا شما اروم باشه

عه عزیزم مبارکه یه هفته بیشتر نداری؟دختره یا پسر دخترم خیلی اذیتم میکنه ان شالله برا شما اروم باشه

انشالا عزیزم

پسره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏