بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مجردم...ولی باور نمیشه مردایی که اون حرفارو زدن،روشون بشه بهترین حرفم بزنن😶😶
عزیزم همه مردا یکجور نیستن ولی ادم باید خودشم در نظر بگیره مگه ما خانما کم چرتو پرت میگیم بهشون ادم به قول پدرم باید یکجوری با طرف مقابل رفتار کنه که اون به خودش اجازه نده یه همچین حرفایی بزنه
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
روزی که بهم درخواست ازدواج داد گفت گذشتت هرچی بوده به خودت مربوطه هرکاری ام کردی نوش جونت ولی ازین به بعد کسی بخواد نگاه بد بکنه بهت با من طرفه . حس امنیت خوبی بود
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤