2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

224 بازدید | 54 پست

چند روز پیش با مامانم و بابام و داداشم اومدیم مسافرت. امروز روز آخر شب بلیط داریم. ظهر بابام گفت دیگه غذای هتل رو نخوریم بریم بیرون. رفتیم یه رستوران خیلی گرون و سنتی که خوش بگذره مثلا.( کلا بابام آدم پایه‌ای هست) رفتیم و کلی  غذاهاش گرون بود. وسطای خوردن بود یه خانم و آقا اومدن کنارمون رو تخت نشستن. ما هم با خودمون گفیم عجب بیشعورهایی میبینن ما نشستیم. خلاصه مامانم یهو به بابام گفت من نمیتونم اینطوری بخورم بگو اینا برن. بابامم گفت و اونا جواب دادن و خلاصه بگو و مگو پیش اومد آخرش هم غذا خوردیم بلند شدیم. بابام هی شوخی میکرد حال و هوا عوض شه. مامانم از اون موقع توی قیافست که مردم بیشعورن و من دیگه مسافرت نمیام. حالا همه ابنارو گفتم ازتون بپرسم چیکار کنم بابام ناراحت نباشه؟ تو این چند روز خیلییی خرج کرده حالا با اعصاب خورد برگردیم بابام ناراحت میشه خو.

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت پریوده؟

نه کلا اخلاقشه به خاطر یه چیز کوچیک همه چیز رو خراب میکنه

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....
تقریبا چقدر خرج سفرتون شد عزیزم

خیلی راستش حسابش دستم نیست اما ۴ نفر ۱ هفته با هواپیما رفت و برگشت و هتل و خورد و خوراک و سوغاتی و امروزم که ۸۰۰ و خورده ای غذا...

همیشه آدمهای پایه و باحال میفتن گیره آدمهای بدفاز و تو مخی مادرت باید از دلش دربیاره،حیف از پدر به ...

متاسفانه دو تا آدم کلا متفاوت😑

طفلی بابات 

شما کار خاصی نکن 

خود پدر بلده از دل مامانت دربیاره هرچند مشکلی نبوده و پدرت تقصیری نداشته 

شما به رسم ادب تشکر بکن و حرف های همیشگی از قبیل 

عجب سفر خوب و به یاد ماندنی 

وووو 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
همیشه آدمهای پایه و باحال میفتن گیره آدمهای بدفاز و تو مخی مادرت باید از دلش دربیاره،حیف از پدر به ...

تازه مامانم میگه تقصیر باباته باید با لگد مینداختشون پایین😐

طفلی بابات  شما کار خاصی نکن  خود پدر بلده از دل مامانت دربیاره هرچند مشکلی نبوده و پدرت ...

منم سعیم همینه اما خوب میبینم وقتی مامانم با اخمه بابامم هم ناراحت میشه

بگو بابا جان جامعه خرابه حرص نخور عزیزم

واقعا دلم میسوزه تو این اوضاع انقد خرج کرده حالا هم مامانم داره با قیافه گرفتن خرابش میکنه