2777
2789
عنوان

سردرد

64 بازدید | 4 پست

سلام من چند روز سردرد شدید دارم وقتی بلند میشم سرم درد میکنه وروی پیشانیم وچشمام درد زیادی میشه دو شب پیش مسکن امپول زدم خوب شد ولی دوباره شروع شد ایا این نوع درد خطر دارد

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
سر دردتون شبیه سینوزیته اگر با انگشت بین ابرو و بالای بینی رو فشار دادین و درد گرفت حتما همینه به هر ...

فشار دارم نه ممکن از گوشم باشه چون اول سرما خورد بود گوشم مسدود شد رفتم دکتر خوب نشد بعد از دوروز دوباره یک درد شدید زد توی گوشم وسرم رفتم دکتر گفت عفونت گرفته بازهم درد اروم شد ولی دوباره درد سرم شروع شد وگوشم تا الان باهش خوب نمیشنوم

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتما پیگیری کنین به هر حال درد مداوم باید درمون بشه انشالله که با چند تا انتی بیوتیک حل میشه

ممنون انشاالله