2777
2789

سلام   شوهرم  دست  صاحبکارش  سفته  سفید داده  بابت  حسن انجام  کار  حالا اون از خدا بیخبر    اجرا گذاشته  تو سفته نوشته بابت بدهی      شوهرم  امروز رفت  دادگستری میگفت  تامیخاستم  حرف بزنم   قاضی میگفته  خفه شو    میگفت  نذاشت  یه کلمه  حرف بزنم  ولی با صاحبکارش   خیلی  مهربون حرف زده  صاحبکارش ازون  کله گنده های  تهرانه        توروخدا  دعاکنین  داریم  دق میکنیم    واسه  هیچ  و پوچ  باید بیست میلیون بدیم   بخدا  کرایه خونه  هم  نتونستیم   اینماه  بدیم   ازتون  خواهش میکنم  دعا کنین  معجزه  بشه      

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مگه پشت سفته ننوشته بابت چی هست ؟

نه    میگفت  اخر وقت اداری  ب شوهرم  گفته  برو  سفته  بخر  اینم  اورده  داده  دستش  حتی ابدارچی  شرکتم  نبوده  ک  بعنوان  شاهد ببریم   سفته  ها  دستش  مونده  تا  دوماه  پیش ک شوهرم  گف از شرکت  میره  چون   حقوقش  خیلی کم  بود     همینکه  خواست  تسویه  کنه   سفته  ها  رو      اورد گف  باید  بدهی بدی     

انشالله خدا معجزه شو بهتون نشون میده 

انشالله  تورو  امام زمان  دعا کنین  منکه  انقد دعا  کردم   خدا ازم  خسته  شده    از صبح  کارمون  شده  گریه  و غصه  خوردن

با یک وکیل مشورت کن ببین چکار کنی  اگر پول وکیل هم نداری وکیل هایی در خود دادگاه هستن که جو ...

ن پول وکیل  نداریم . واقعا  جواب میده  ؟ شوهرم  میگه  میرم  اونجا  خودمو اتیش میزنم    میگه  قاضی  فقط میگف  خفه شو  تا صداتو نبردیم       من مطمئنم  اون خدانشناس  قاضی رو خریده 

اره وکیل هایی که اونجا هستن  جواب میدن 

بعدم به شوهرت بگو اروم باشه اونجا اگر صدای بلند باشه اصلا محل کسی نمیگذارن و این باعث میشه کار از این بدتر بشه و حتی رای به اون شخص بدن چون شوهرت نتونسته از حقش دفاع کنه 

تنها راهش بنظرم وکیله ، از یکی قرص کنین یا طلای چیزی داری بفروش

طلا  ک‌ندارم    ب همسرم  بگم  قرض  کنه    دعام  کن