2777
2789
عنوان

بلاخره ازدواج کرد😢

1883 بازدید | 121 پست

سلام دلم گرفته فک کنم قبلا داستانمو گفتم یادم نیست من هشت ساله ازدواج کردم ازدواج سنتی کسی دوست داشتم اونم مم خیلی دوست داشت باهم بزرگ شده بودیم خلاصه نشد که بهم برسیم سالی یکی دوبارو میدیدمش وقتی خونه مادربزرگم میرفتیم امروز فهمیدم ازدواج کرده نامزد کرده فک میکردم فراموشش کردم فکر میکردم با تقدیر کنار اومدم ولی بل شنیدن این موضوع تمام تنم یخ کرد تصوزش برام خیلی سخته من الان شوهرم دارم که خیلی دوسم داره یه پسر پنج ساله دارم سه ماهه هم باردارم همچی همونجوری که میخوام ولی چرا حالم بده چطور بگذرونم این روزا را تورو خدا اگه میخوادید کنایه بزنید نیاید فقط اگه شرایط مشابه داشتین دلداریم بدین😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق منم امروز میره ازمایش تا صیغه بخوون 😔😔😔

میدونم نباید بهش فکر کنممم خیانته وفراموشس کردم

ولی یکمی دلم عجیب گرفت 😞

ایشالله خوشبخت بشن

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بیخیاااااااال گلم

از خوشبخت بودنت لذت ببر

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

با فکر کردن بهش فقط زندگی خودتو خراب میکنی 

حیف زندگیته خداروشکر کن ک شوهرت دوستت داره و بچه داری و یه دونه توراهی فقط ب این فکر کن ک خیلیا ارزوی اینجور زندگی رو دارن 

ارزو دارن شوهرشون دوسشون داشته باشه ارزو دارن بچه داشته باشن 

به نکات مثبت زندگیت فکر کنی کمتر فکرت میره اون سمت 

باید کناربیای گذشته رو کم رنگ کن

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

فقط میتونم بگم گذر زمان همه چیو بهتر میکنه چون تازه ازدواج کرده بیشتر اذیت میشی یک مدت که بگذره عادی میشه انشاله خدابهت کمک کنه سرتو گرم کن با نی نی مشغول باش خرید سیسمونی رو شروع کن بخصوص اگه خیاطی بلدی هرروز یک مقدار کمی ازکارای خیاطی واسه بچه رو انجام بده یاهرهنری داری خودتو بااون کار سرگرم کن 

دعا کن اونم مثل خودت خوشبخت بشه 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"