2777
2789

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لطفا برای منم دعاکنید سه روز بعد موعدمه لکه بینی دارم دعاکنید لک برای لانه گزینی باشه نمیخوام پریود بشم😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتی آزمایش؟ خوب برو ببین چیه اخه دختر

سه روز بعد وقت پریودمه در حد چند قطره لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی رفتن

میترسم پریود بشم😭😭

آخه من قبل پریودم اصلا لک نمیبینم یهو خونریزی میکنم این ماه اینجوری شدم

سه روز بعد وقت پریودمه در حد چند قطره لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی رفتن میترسم پریود بشم😭😭 آخه م ...

انشاءالله بارداری عزیزم نگران نباش 

با افتخارشمالیم
سه روز بعد وقت پریودمه در حد چند قطره لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی رفتن میترسم پریود بشم😭😭 آخه م ...

چرا نمیری آزمایش بدی اخه؟

اگه باردار باشی بهت شیاف میدن شاید دارو بدن شاید نیاز به استراحت داری و هزار تا شاید دیگه که نمیخوام بگم

السلام علی الحسین💖

بچه ها منم عکس رنگی گرفتم این ماه فعلا ۳،۴ روز عقب افتاده پریودم اما بی بیچکم دیروز منفی شد. برا منم دعا کنین پریودامم منظمه. به نظرتون امیدی هست؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

ایشالا که اصلا انتظار نکشی استارتر 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چرا نمیری آزمایش بدی اخه؟ اگه باردار باشی بهت شیاف میدن شاید دارو بدن شاید نیاز به استراحت داری و ه ...

خب عزیزم قبل پریود ممکنه لکه بینی ببینی بخاطر لانه گزینی نطفه

لکه بینیم خیلی کمه دیروز سه قطره دیدم تمروز دو قطره قهوه ای

دوس دارم مال لانه گزینی باشه و باردارباشم

خب عزیزم قبل پریود ممکنه لکه بینی ببینی بخاطر لانه گزینی نطفه لکه بینیم خیلی کمه دیروز سه قطره دیدم ...

ان شالله عزیزم

خودم که بهت گفتم علایمت مال بارداریه

ان شالله باردار باشی ولی وقتی گفتی این قرصو میخوری شک کردم

برو لطفا آزمایش بده یا حداقل یه بیبی چک بذار چزا این کارو نمیکنی؟!

السلام علی الحسین💖
میترسم منفی باشه بخوره تو ذوقم میگن از الان نشون نمیده😔

خخخخ

میگم چرا نمیشناسی با اون یکی کاربریم اومدم😅

نه نشون میده ک کنم

من ۹ روز بعد امپول آزادسازی بیبی نشون داد

السلام علی الحسین💖