2777
2789
عنوان

لکه بینی و شیاف فرتیژست

1126 بازدید | 10 پست

سلام 

من تو هفته شش هستم.البته پنج هفته و دو روز دقیقا

الان چهار روزه که لکه بینی دارم. کم و زیاد میشه. بیشتر عصرها شروع میشه. سونو شکمی دادم ساک حاملگی منظم دیده شد ولی گفتن سن بچه پایین هست جنین وضوح نداره .دکتر گفت هفته دیگه برو واژینال بده.دیشب اولین بار شیاف مقعدی مصرف کرد.اما صبح که پاشدم دیدم لکه هست ناراحت شدم

چقد ر طول میکشه شیاف اثر کنه.امروز سرکار نرفتم تا بیشتر استراحت کنم

خدایا مرسی ازت که یه دونه شو سالم بهم دادی. اون یکی رم صحیح سالم بهم بده.ممنونم

عزیزم منم هفته ۶ لک داشتم.استراحت مطلق باش فقط دراز بکش اشپزی و...نکن شیاف هم مرتب استفاده کن.اگه من بودم سونو واژنیال انجام نمیدادم .عجله نکن هنوز جنین کوچیکه من تو هفته ۶ اصلا جنین ندیدن 

۸ هفته سونو شکمی دادم خداروشکر همه چی خوب بود تشخیص هماتوم یاهمون لکه خون دادن با استراحت وشیاف ۱۲ هفته برطرف شد

استرس نداشته باش جدیدن همه بارداری ها لک دارن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم ماهم با شما الانم سرکارم خدا کمک کنه همه مونو صحیح و سالم بچه هامونو دنیا بیاریم من تا حالا استفاده نکردم شیاف اطلاع دقیق ندارم ازش دوستم اما هر دارویی حداقل یه چندروزی باید مصرف بشه تا تأثیرشو ببینی

عزیزم منم هفته ۶ لک داشتم.استراحت مطلق باش فقط دراز بکش اشپزی و...نکن شیاف هم مرتب استفاده کن.اگه من ...

وای خواهر منم همینطور بود الان هفته ۱۲ است که خداروشکر قطع شده ،دیگه بعد از اون نیاز به استراحت نیست؟

معمولا یکی دو روز طول میکشه ،من که قرص مصرف میکردم  تا دو روز طول کشید،حتما استراح کن و آب نشاس ...

مرسی که گفتی.فالوده واقعا خوبه؟

عزیزم منم هفته ۶ لک داشتم.استراحت مطلق باش فقط دراز بکش اشپزی و...نکن شیاف هم مرتب استفاده کن.اگه من ...

باشه. منم سعی میکنم شکمی بدم.شما همون شبی یه دونه مصرف کردی؟

منم هم ماهم با شما الانم سرکارم خدا کمک کنه همه مونو صحیح و سالم بچه هامونو دنیا بیاریم من تا حالا ا ...

تو این مواقع چقد خوبه ادم خانه دار باشه.انشاله بارداری خپبی دلشته باشی. شماهم لکه بینی داری؟

وای خواهر منم همینطور بود الان هفته ۱۲ است که خداروشکر قطع شده ،دیگه بعد از اون نیاز به استراحت نیست ...

خدا رو شکر که خوب شد.بعدش باید بیشتر مراقبت کنه دیگه

وای خواهر منم همینطور بود الان هفته ۱۲ است که خداروشکر قطع شده ،دیگه بعد از اون نیاز به استراحت نیست ...

من بااینکه دکتر گف نیازنیست اما فعالیت سنگین انجام ندادم .تااخر بارداری هم رابطهنداشتم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
باشه. منم سعی میکنم شکمی بدم.شما همون شبی یه دونه مصرف کردی؟

اره عزیزم.