2777
2789
عنوان

عمل لوزه بیمارستان فلسفی گرگان

746 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان کسی تو بیمارستان فلسفی گرگان عمل لوزه انحام داده؟ 

میخوام بدونم هزینه عمل چقدر شد؟پسرم نه سالشه و لوزه داره چندین دکتر بردم گفتن باید عمل بشه 

زمستونا همش سرما میخوره و شبا با دهن باز میخوابه ....صبح ها دهانش بوی بدی میگیره.

اول تابستون بردم ولی گفتن لوزه هاش ورم داره و بهش دارو داد مصرف کنه ورمش بخوابه حالا اماده ست واسه عمل اما دکترای بیمارستان دولتی وقت ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطف کنی برام بپرسی و اینم بپرسی که بیمه شون چیه؟  ممنون میشم

عزیزم بیمه بانک ملتن برا اونا مجانی درمیاد. زنگ بزن صدوهجده شماره فلسفی رو بگیر از منشیا سوال کن. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
عزیزم بیمه بانک ملتن برا اونا مجانی درمیاد. زنگ بزن صدوهجده شماره فلسفی رو بگیر از منشیا سوال کن.&nb ...

متشکرم عزیز دلممم امروز زنگ زدم  پرسیدم گفت برای ماهم رایگانه خوشبختانه🌹 بازم ممنون لطف کردین

متشکرم عزیز دلممم امروز زنگ زدم  پرسیدم گفت برای ماهم رایگانه خوشبختانه🌹 بازم ممنون لطف کردین

خاهش عزیزم. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن