2777
2789

برای من زیباترین و خاطره انگیز ترین لحظه که هنوز دلم براش تنگ میشه

1) تکون خوردنهای پسرام بود وقتی باهاشون حرف میزدم

2) وقتی طبیعی زایمان کردم  بودم

3) وقتی گذاشتندشون روی سینم

وقتي بي بي چكم كاذب بود😒😒😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه ای ک بچه لگد زد و از خواب بیدار شدم و خداروشکر کردم ک خواب بود😂شوخی کردم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

وقتی بی‌بی چکم مثبت شد 

وقتی ازمایشم مثبت شد 

وقتی اولین بار صدا قلبشو شنیدم 

وقتی اولین تکونش حس کردم هنوز یادمه کجا بودم و کی بود 

وقتی سکسکه می‌کرد 

وقتی دنیا اومد صدا گریش شنیدم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

وقتی به شوهرم زنگ میزدم که حال ندارم غذا بپزم حاضری داریم یا تن ماهی بخر بیار بعد یهو با دوپرس غذای اساسی میومد😂😂😂دیگه ام تکرار نشد به لطف دولت خاک تزویر و ریا

اخرین روز بارداریم شوهرم مرخصی گرفت کل شهرو پیاده رفتیم ظهرم ناهار خوردیم و اومدیم خونه مثل جنازه افتادیم از خستگی فرداشم زایمانم بود

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

همون روزی که فهمیدم باردارم قشنگ ترین لحظه ی زندگیم بود تا دوهفته خواب به چشمم نمی اومد

رسیدگی همسرم 😍 بیشترین محبتی که همسرم کرده درطول دوران بارداریم بوده کاش بازم مثل همون زمان باشه

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

تا الان وقتایی که ویار ندارم😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

وقتی دخترم تو دلم دو سه دور کله ملق می زد و دل من مثل تپه با موج دریا هیییی بالا و پایین می شد😍

وقتی هنوز تو زایشگاه بودم آوردنش برای اولین بار شیرش بدم..بغلش کردم و کلللللی قربون صدقه اش رفتم😍😍😍😘😘😘😘😘...تو زایشگاه بقیه تعجب کرده بودن

وقتی همسرم که از ۶/۵ تا ۱۱ شب سر کاره تو بارداریم که استراحت مطلقی بودم واقعاااا مایه گذاشت و ۱۱ شب به بعد میومد کارهای خونه رو انجام میداد و همه جوره خودش رو بهم اثبات کرد که وقتی نیاز داشته باشم بهش با وجود تمام مشغله هاش از جون مایه می گذاره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون