2777
2789
عنوان

اخه یه مادر چقدر میتونه بد باشه....

516 بازدید | 40 پست

دلم داره میترکه میخام زار زار گریه کنم ....

شش ماه پیش بود سر یه دعوای الکی با مادرشوهرم که خون به پا کرد توزندگیم دو ماه از خونم دور بودم سر دخالت کردن تو زندگیم پر کردن پسرش من دور شدم از خونم کتکم زد از خونم بیرونم کرد هر چی فحش ناسزا بود به خانوادم گفت 

چون همسرمو دوس‌داشتم برگشتم زندگی ما تا طلاق رفت 

ولی تو این مدت که برگشتم نتونستم ببخشمش از مادرشوهرم متنفر بودم ارتباطمو کم کردم با خودم بود قطع میکردم 

ولی به خاطر زندگیم به اجبار میرفتم پیششون 

الان یه ماهی میشه نمی‌دونم چرا شوهرم نمیره پیششون اینم بگم ما تو یه ساختمونیم .....

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

اونا رقتن خونه باغ . تو این یه ماه شوهرم نمیره نمی‌دونم چرا حتی من جن بار بهش گفتم بریم نرفت 

تو این مدت که ازشون دور بودیم خیییلی زندگیمون آروم بود که امشب مادرشوهرم پیام داد به شوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما شوهرتم فهمیده چجور آدمیه ک نمیره دیگ

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

کلی پشت سرم حرف زده بود کلی حرف باز شوهرم کرده بود مه الان دوتاییتون تنهایین خوش میگذره منو ول کردی رفتی خیلی عوض شدی

اصلا باورم نمیشد چطور یه مادر میتونه آنقدر بد ذات باشه آنقدر خود خواه که بخواد پسرش کل زندگیش‌ وقف اونا بکنه و خودش هیچی نفهمه