2777
2789

دختر10ماهم خیلی بدجور سرفه میکنه.دکتر بردمش 5شب دارو داده.سرما خورده.الان شب سوم دادم هنوز خیلی بد سرفه میکنه.

خیلی میترسم...فردا دوباره میبرمش.بستری نکنه؟

نگران نباش پسر منم بود اگه داروی خوبی داده باشه تا 7 روز طول میکشه بعد هفت روز ویروس نیست پس اگر ادامه داشت اونوقت ببرش جای بهتر

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش پسر منم بود اگه داروی خوبی داده باشه تا 7 روز طول میکشه بعد هفت روز ویروس نیست پس اگر ادا ...

شوهرم میگه فردا ببریمش ی دکتر دیگه.تازه اصرار داشت امروز ببریمش.

گفتم بذا ی کم داروهاشو بدیم

پسر من هم سرفه میکرد این دمنوش دادم خوب شد

نعنا، پونه ،آویشن همه یک اندازه که همشون باهم بشن یک قاشق غذاخوری چندتا هم انجیر خشک را از وسط باز کن بشور بنداز توش یک ونیم لیوان اب بریز بزار ۱۰ دقیقه بجوشه بعد بده بخوره چتد بار

شوهرم میگه فردا ببریمش ی دکتر دیگه.تازه اصرار داشت امروز ببریمش. گفتم بذا ی کم داروهاشو بدیم

نه عجله نکن احتمالا اولین تجربتونه.خوب میشه ایشالله چندروز صبر کن بعد ببر .

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره