2777
2789
عنوان

کرم خشکی پا

206 بازدید | 19 پست

قبلا کرم جی.دپی .دکتر ژیلا رو امتحان کردم ولی هیچیکدم خوب نبودن .شما ازکرمی استفاده کردین که عالی باشه.؟خیلی ازخشکی کف پاهام بدم میاد.زیاد نیس ترک هم نداره ولی بازم چندشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای استارتر منم همین مشکل رو دارم.زبر شده کف پام.گاهی میکشه به پتو و صدا میده خودم چندشم میشه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

عزیزم من تازه امشب یه گروه توی تلگ م زدم واسه خانوما درمورد پوست و زیبایی و تناسب اندام و این چیزاست اگر دوست داشتید ایدی تلگ رو بهم بدید یا برام درخواست بدید بفرستید ببرمتون هنوز شروع نکردیم تا تعداد بالاتر بره

وااای گرررررمه.اگه زمستون بشه همچین کاری کرد

تاثیر وقتس بیشتر میشه که از حمام بیایی بعد این کار رو کنی شبم نمیتونی بخوابی وقت استراحتت ک دوش گرفتی انجام بده و بعد ژل الو ورا خودشو بگیر اون مایع رو بزن عالی میشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
دقیقا.حس بدی بهم میده    

من ماه هاست وازلین و جوراب رو انجام میدم ولی بهتر نشده.حالا یه کرم نرم کننده کف پا گرفتم هنوز به دستم نرسیده.اگه خوب بود میام به شماهم میگم

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍