2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی عصبی میشه خییییییلی داد می زنه😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

َششششششششرررررط میبندم شوهر هیچکدوماتون اندازه شوهر من داد و بیداد نمیکنه  شرط میبندماااا خیل ...

مطمئنم به اندازه شوهر من نیست اونم خیلی فریاد میزنه دیگه من ساکت نگاش میکنم اگه ی کلمه حرف بزنم هرچی جلو دستش باشه پرت میکنه

جواب ابلهان خاموشی است

[QUOTE=104815013]پسرمم داشت اذیتم می کرد تو آشپزخونه هی بهش گفتم نکن علی به اون دست نزن علی میشکنه برگشته بهم میگه چ ...[/QUOTE

ب تاپیک من سر بزنید برای مشکلتون و اگه اعتقاد داشتید عمل کنید،کمکتون میکنه

مطمئنم به اندازه شوهر من نیست اونم خیلی فریاد میزنه دیگه من ساکت نگاش میکنم اگه ی کلمه حرف بزنم هرچی ...

شوهر منم اوایل هر چی رو میز بود میشکوند

😖گلدونامو شکلات خوری 

به همه گفتم افتاده شکسته

سر این که من گفتم سهامامو تو بورس بفروش نمیخام گفت آره همه گفتن براتو این کارو نکنم ولی من گوش نکرد ...

☹️اها نمیدونم چی بگم الان اخه خودمم مث همسر شما موقعی ک عصبی بشم برام مهم نیس کی جامه میزنم طرفو له میکنم و کلی داد میزنم🤦🏼‍♀️😅

مطمئنم به اندازه شوهر من نیست اونم خیلی فریاد میزنه دیگه من ساکت نگاش میکنم اگه ی کلمه حرف بزنم هرچی ...

وای وای وای مظلوم گیر اوردن داد میزنن یه وحشی عینه من به طورشون بخوره حساب کار دستشون میاد

پدرشوهره من با داداش همه رو ترسونده ولی میدونه من از خودش دیوونه ترم جرات نداره با من کاری کنه ولی به همسایه و دختر و فامیل رحم نداره کلا داد میزنه مردک روانی