2777
2789
عنوان

شوهرم همه اش سرش تو گوشیه

319 بازدید | 15 پست

وقتی میاد تو خونه دائم سرش تو گوشیه.هی بازی میکنه.احساس میکنم خیلی داریم دور میشیم از هم.هرهفته هم یه بازی جدید نصب میکنه.

دوماهه عروسی کردم.امشب دیگع گریم گرفته.هرچی هم بهش میگم فایده نداره.بدتر میشه ک بهتر نمیشه

می دانم که روزهای خوبی در راه است

ی بازی بش معرفی کن دوتایی بازی کنین

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه باکس بزار ورودی خونتون دوتاتون گوشیاتونو بزارید توش بعد بیاید داخل خونه،اگه خودش همکاری کنه این روش خیلی خوبه،ما اینکارو میکنیم و بعد شب قبل از خواب هر دو یک ساعت چک میکنیم گوشیامونو بعد میخوابیم

💗💗💗

من اینجور مواقع میوه میارم و میشینم کنارش دوتایی و بنوبت با گوشیش بازی میکنیم

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
بدم میاد از بازی

خب اینطوری از هم دور میشین زن و شوهر باید باهم بالانس کنن خودشونو تو علاقه نشون بدی تازه بت نزدیکترم میشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مثه ماها که همش تو سایتیم

منم سرم همش تو گوشیه شوهرم که میاد فقط میزارم کنار 😐 معتادم معتاد😑😑😑موقع غذا موقع تلویزیون نگاه کردن موقع غذا پختن همش پیشمه چون تا 12شب تنهام بدون گوشی احساس ترس و تنهایی میکنم عخشم شده گوشی همشم نی نی سایت و اینستا ولم 😐

جلو چشمش نباشه گوشی میمیره

مال منم همینجوری بود ولی ازش خواهش کردم و خودشم تایید کرد ک گوشی رابطه ها رو خراب میکنه و قبول کرد ک این کارو بکنیم،تمام شبکه های اجتماعیشم پاک کرد از گوشیش 

💗💗💗

منم گوشیم نباشه خیلی رو مخمههه

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)