2777
2789

قبل ازدواج باهاش صحبت نكردي شرط نكردي ك ميخواي درس بخوني؟

فقط بله دادي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی خودت کار کنی شهریتو جور کنی؟

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
قبل ازدواج باهاش صحبت نكردي شرط نكردي ك ميخواي درس بخوني؟ فقط بله دادي؟

هوم بنظرم خیلیییی مهمه 👌

من ک اگه لازم باشه تو محضر هم ثبتش میکنم ک جلوی تحصیل و اشتغالمو نگیره😑

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
دانشگاه میخوای بری چیکار؟

😑

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نمیتونم دیگ تو خونه بمونم خیلی شرایطم سخته داداشام واقعا اذیتم میکنن نامزد کردم با پسری ک سه ساله دوسش دارم اما بهم زدن نامزدیمونو خیلی دلم گرفته