سلام دوستان بیاین با هم حتی شده3تاصلوات ب نیت خشنودی وسلامتی آقا امام زمان عج الله هدیه کنیم ب امام حاضرانشاءالله بحق پهلوی شکسته ی مادرش زهرا س اونم همین الان واسه حاجت روا یی وگره گشایی هممون دعاکن یاامام زمان جان مادرت زهرادل هممونوشادکن بادعای خیرت آمین
خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین
خواهران عزیز وبزرگوار چنانچه جهت رسیدن به حوائج دنیوی و اخروی مستأصل شدین ودعاهاتون به ثمر ننشسته آخرین وقطعی ترین راه رسیدن به حاجت، چله زیارت عاشورا امام حسین علیه السلام با نماز هدیه ونماز زیارت و دعا و صدقه روزانه به مدت ۴۰روز به سبک آیت الله حق شناس است و این چله قطعا حاجت میده و این چله قابل نیابت هست اگه نائب خواستین در خدمتم بنده کارشناس دین و مسائل شریعتم
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀