2777
2789
عنوان

شامپو بچه جانسون

6230 بازدید | 15 پست

من همیشه واسه بچه هام  از شامپوی فیروز استفاده کردم ..

کیا جانسون استفاده کردن و راضین ؟ 

از نظر کیفیت چقد با فیروز فرقشه؟ بوش چجوریه؟

دو مدل هست یکی زرد رنگه یکی درش آبیه کدوم بهترع ؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

من واسه خودم ميزنم عاليه همون زردشو بگير ته شامپو هم بايد g حك شده باشه

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکو وجانسون استفاده کردم هردو عالین جانسون بوی خاصی نداره فیروز بوش بیشتره ولی از نظر کیفیت جانسون بهتره

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من واسه خودم ميزنم عاليه همون زردشو بگير ته شامپو هم بايد g حك شده باشه

دیجی کالا تخفیف زده میخواستم از اونجا بخرم منتها ته شامپو پیدا نیست ک ....بنظرتون بخرم ؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

من روی سیسمونیم جانسون بود شامپو بدنش که تموم شد رفتم فیروز گرفتم بوی فیروز خیلی تنده جانسون ملایم...ولی توی کیفیت یکی هستن بنظرم

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
دیجی کالا تخفیف زده میخواستم از اونجا بخرم منتها ته شامپو پیدا نیست ک ....بنظرتون بخرم ؟

قيمتش چنده؟؟

ديجى كالا اصولا جنس اصلى مياره من ازش خريد ميكنم راضيم

اينجا ٣٧ تومنه اصلش

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
قيمتش چنده؟؟ ديجى كالا اصولا جنس اصلى مياره من ازش خريد ميكنم راضيم اينجا ٣٧ تومنه اصلش

200 میلی شو زده 7500

تاریخش رونگا کن ومیل شامپو

قيمتش چنده؟؟ ديجى كالا اصولا جنس اصلى مياره من ازش خريد ميكنم راضيم اينجا ٣٧ تومنه اصلش

اتفاقا یکی از سوالام این بود  ..من تا حالا خرید اینترنتی نکردم ..میخواستم بدونم دیجی کالا جنساش چجوریه؟ همونی ک توی  سایترو ارسال میکنن؟؟

اتفاقا یکی از سوالام این بود  ..من تا حالا خرید اینترنتی نکردم ..میخواستم بدونم دیجی کالا جنساش ...

اره ديجى كالا سايت معتبريه من همش ازش خريد ميكنم اما شامپو نخريدم 

٢٠٠ ميل كوچيكشه من بزرگشو ك خانواده هست ميگيرم ٣٧ تومن

میلش ک 200 ته ..ولی تاریخش مشخص نیست 

جانسون فکر کنم سیصد میل داده یادم نیست دویست میل داشت یانه تو توضیحات تاریخ انقضا میزنه بپا نندازن بهت دیچی کالا الکی تخیف نمیده تاریخش احتمالا روبه اتمامه

جانسون فکر کنم سیصد میل داده یادم نیست دویست میل داشت یانه تو توضیحات تاریخ انقضا میزنه بپا نندازن ب ...

ممنون ازتون ..نگاه کردم توی توضیحاتت تاریخ نزده