2777
2789
خاک تو سرم منم سینه هام درد داره و تخمدانم تیر می‌کشه نکنه باردارم 🥶 البته دیروز بی بی زدم منفی بو ...

بتا بالا باشه قبل از موعد بیبی نشون میده، واسه خیلی ها یکی دو روز بعد از عقب افتادن پریود معلوم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو اقدامم ولی خبری نیست پنج روز دیگه موعدمه از هفت روز پیش کمر درد و سینه درد گرفتم ولی میدونم خ ...

چطور؟ از کجا میدونی ؟ ان شالله ک باردار باشی عزیزم .

منم ۳ روز مونده تا پری ولی هیییییییچ علائمی ندارم

ان شالله هرچی ک صلاحه عزیزم ،  انقدر سخت باردار میشن توو این دوران ک باید خدارو شکر کنی من خود ...

نمیدونم چرا کلا از بچه خوشم نمیاد یعنی فکر می کنم بچه داشته باشم واقعا ناراحت میشم و میترسم چون مسولیت سنگینیه .شاید بخاطر دوران کودکی بدیه ک داشتم .

بتا بالا باشه قبل از موعد بیبی نشون میده، واسه خیلی ها یکی دو روز بعد از عقب افتادن پریود معلوم میشه

من دو تا بچه دارم خدا مرگم بده بچه نمی‌خوام  من بی بی هام یه هفته قبل پری نشون میده ولی الان موعدمه و دیشب زدم منفی بود یعنی میشه باردار باشم ولی بی بی منفی باشه؟ 🥺