سلام وقتتون بخير ممنون ميشم كمكم كنيد چه سياستي بايد انجام بدم؟؟؟خونواده شوهرم اصلا خوب نیستن یعنی کاملا بهم حسادت میکنن
دوسم ندارن اما شوهرم خیلی خوبه و هوا منو داره(به خاطر سياست هاي زندگي خيلي مواظب رفتارمم ) و کسی به خاطرش نمیتونه بهم توبگه منم به خاطر شوهرم خيلي احترامشون رو میگیرم
حالا یه خاهرشوهر دارم خیلی بده اصلا دوستم نداره خیلی خیلی خسیسه و ...هفته ایی دوبار از شهر دیگه که فاصلش بیست دقیقس میادخونه مادر شوهرم همسرش هم خسیسه حاضر نیست بیارتش که پول بنزین نده و نمیاد کلا خودش با تاکسی میاد امابرگشت ساعت۱۲شب به شوهرم میگه منو ببر خونه حتی سرشب بهش نمیگه۱۲شب بهش میگه منم همش نمیتونم برم که تا۱شب تنهام تا بیاد اگه دوستم داشتن زورم نمیومد اما الان زورم میاد چکنم شوهرمم حال نداره ببرتش اما به خاطر پدرش میگه احترام بابام واجبه و من نبرم بابام میبرتش میبره شوهرمم میگه خاهرمه چکنم تو بگو😞😞😞سياست درست چيه؟؟ شغل همسرم لوازم ارايشي و تا١١:٣٠سركاريم حتي جمعه ها و من واقعا ديگه جون ندارم كه بعد مغازه خاهرشو ببريم و توقع دارم برم خونه استراحت كنم و اين كه نميشه من مغازه نرم چون مشتريا منو ميخان حتي من ميگم خاهرت زودتر بره كه من مغازم خواهرش نميره ميگه ميخام تا ١٢خونه مامانم باشم