سلام خانما من ده هفته ام و یه بچه دوساله و نیمه دارم بچم 13 کیلو و هنوز از پوشک نگرفتمش در روز خیلی خم مبشم و بغلش میکنم .اینو که من خیلی خطرناگه راسته .من که نمیتونم به بچم نرسم .نمیدونم چکار کنم .کسی بوده این شراطگیط رو داشته باشه و چیزیش نشده باشه و بارداری رو به سلامتی گذرونده باشه
شرایطت با من یکی، از اول بچمو همه کارشو خودم کردم، اما ماه آخری دیگه توان ندارم،پوشک و خوابوندنش رو همسرم انجام میده،ناهار و شامم مامانم میاره،کل انرژیم تموم شده
بله عزیزم نگران نباش.خیلیا با فاصله کمتر از شما بچه اوردن...من خودم وقتی ی سالم بوده مامانم باردار شده و تا هفت ماهگیش به من شیر میداده الانم خواهرم سالمه سالمه😁از پوشک اما سعی کن بگیریش.بزرگ شده.بعد با این هزینه پوشکا سخته دوتا بچه پوشکی
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم دخترم یکسالو نیمش بود باردار شدم و دخترمو طی بارداریم از پوشک گرفتم و کارای خونه رو هم کردم منتها جفتم پایین بود ۴۰ روز استراحت مطلق شدم ولی رعایت کتی بهتره عزیزم
عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
وای چرا بغلش میکنی?بزرگه میتونه راه بره که,زودتر از پوشک بگیرش,اگر نمیتونی از مامانت کمک بگیر,جاری من دخترش ۱۸ ماهه بود حامله شد الان راحته,خودمم ماه ۷ ام پسرم ۳سالشه تازه از پوشک گرفتمش نگران نباش با هم بزرگ میشن راحت میشی
من خدازوشکر شرایط خاص ندارم ولی واقعا کمر درد و گاهی درد زیر دل اذیتم میکنه .میخوام پسرمو از پوشک بگیریم ولی مقاومت میکنه و به هر شیوه ای متوسل شدمولی جواب نداد مشاور هم گفت اذیتش نکن بعدا دچار استرس میشه