2777
2789

بسه انرژی منفی  

بسه قهر ولجبازی  

بیایین از خصوصیات خوب شوهرامون. بگیم  

از کارایی ک برامون کرده یا میکنه

بلکه مجردا هم کمی ب زندگی مشترک امیدوار بشن  

من خودم وقتی عقد بودم درست یکماه قبل عروسیم بخاطر خریدخونه همه طلاهامو فروختم دادم ب همسرم برای اینکه پول کم داشت.... ودر کمال تعجب اونم یهو خونه رو ب نام من زد ومنو متعجب کرد  

محبت بود ک موج میزد این وسط  

ی بار توی نامزدی خیلی دلتنگش بودم توی مسافرت میخواستم ازشهری ک کارمیکنه عبور کنم با اینکه حالش خیلی بد بود ومریض احوال بود کلی راهو واس دیدن نیم ساعته ی من اومد... دسته گلو ک توی دستاش دیدم با اون تیپ جذاب و خواستنیش قشنگ از ذوق مردم  

شماها هم بگین....

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸روز پیش تولدم بود ک برام برگشتنی کادو خریده بود درحالی که اصلا خودم یادم نبود🙁😍البته هیچکس جز همسرم تولدم یادش نبود😐😒

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

الان همه ی ثروتمندای سایت اینجا جمع میشن😏😏😏😏

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

من که شوهر ندارم 

ولی بابا یه دفعه با کیسه برنج اومد😁😁ما فکر کردیم توش برنجه 

به مامانم گفت برو  بعد لای برنجا یه عالمه پول بود با یه دستبتد طلا 

الان البته اینکارارو تو گل و کیک و اینا میکنن قضیه مال ۸ سال پیشه تقریبا ابتکار خودش بود 

بابام سوپرایز میکرد وقتی سوپرایز مد نبود😂😂😂😂

خواهشا ضد حال نزنین بعضی ها 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یروز حوصله نداشتم میخواستم برم بیرون ولی جایی رو نداشتم برم اعصابم داغون بود،جاریم زنگید گفت بریم باهم بازار بعدم میریم خونه ما. گفتم حالوحوصله ندارم گفت شوهرت زنگیده بهم گفته خانومم تنهاس بزنگ بهش برین بازار حال و هواش عوض بشه

واااقعا برام جالب بود شوهر بی احساسم اینجوری دورادور واسه خوشحال کردنم تلاش کنه

یارب روا مدار که گدا معتبرشود.  گرمعتبرشود ز خدا بیخبر شود

وقتی کار خوبی در حق آدم نمیکنن بیایم دروغ بگیم؟

من شوهرم دوسه روز پشت سر هم همش بهم میگفت زهرمار بخوری بعد که اومد طرفم من یه کم ناز کردم دیگه رفت و اصلا نگاه هم نکرد بهم بعد که رفتم پیشش نشستم گفت دیگه اهمیت نداری برام چون دیروز اومدم پیشت و محل ندادی😶

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم