الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا انقد برات مهمه بگو به درک اصن برات مهم نباشه تو هم مث خودشون باش بیخیال باش اگ شوهرتم چیزی گف بگ ...
اخه تا هر چمجرد بودم نه دشمن کسی بودم نه کسی دشمن مبود زن برادرم دارم بخدا خوبیم باهم نمیگم مشکل نبود ولی حلشون میکردیم عیدا یلدا ها تاسوعاها عاشورها هر مناسبتی همیشه دور همجمع میشدیم اینا عجیب وغریبن ،گهگاهی میزنه ب سرمبرمبگم حداقل دلیل قهر ودشمنی تون بگید منمقانع شم
حتما دلیل داره کاراشون ما با عروسمون کاری نداریم نه احوالی میپرسیم نه به کاراش کار داریم دلیل داریم ...
والا من نه اهل حرفم پیش کسی حرفشون بزنم نه شخصیت مجوریه ک رفتاری کرده باشم بهشون بر بخوره با اون جاریمم پرستاره نصفش کسر کاره نصف دیگه شم اینارونمیبینه با اونم یازده سال ک قهرن
با شوهرت صحبت کن نمیشه که بیخودی قهر باشن تک تک برو پیششون بهشون سر بزن ببین چیزی میگن یا نه
منم ی دلخوری های با زنداداشم دارم اون اوایل که اومده بود تو خونمون پشت سرم حرف زد بعدشم قسم دروغ خورد جلوم الان سعی میکنه خوب رفتار کنه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه میترسم ازش