2777
2789
عنوان

خسته شدم‌

222 بازدید | 16 پست

خسته شدم از بس خواهرا شوهرم و‌مادر شوهرم باهام قهرن و‌دشمنی میکنن بخدا  خسته شدم من از کینه و‌نفرت قهر دشمنی بیزارم  چیکار کنم حتی خونه شون م عید رفتم همگی رفتن تو اتاق درو‌بستن  جز مادر شوهرم اونم جلو‌شوعرم باهام‌احوالپرسی میکنه وقتی خودم تنها ببینه حتی جواب سلامم نمیدم بخدا خسته خسته خسته شدم بعضی مواقع میشینیم‌گزیه میکنم‌تا سبک‌شم اخه دشمنی باید ی دلیلی داشته باشه من‌ تا حالا حرفی نزدم بی احترامی نکردم 

چرا انقد برات مهمه بگو به درک اصن برات مهم نباشه تو هم مث خودشون باش بیخیال باش اگ شوهرتم چیزی گف بگو اونا با من بد رفتار میکنن

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد برات مهمه بگو به درک اصن برات مهم نباشه تو هم مث خودشون باش بیخیال باش اگ شوهرتم چیزی گف بگ ...

اخه تا هر چ‌مجرد بودم نه دشمن کسی بودم نه کسی دشمن م‌بود زن برادرم دارم بخدا خوبیم باهم نمیگم مشکل نبود ولی حلشون میکردیم‌ عیدا یلدا ها تاسوعاها عاشورها هر مناسبتی همیشه دور هم‌جمع میشدیم اینا عجیب و‌غریبن ،گهگاهی میزنه ب سرم‌برم‌بگم حداقل دلیل قهر و‌دشمنی تون بگید منم‌قانع شم 

اخه تا هر چ‌مجرد بودم نه دشمن کسی بودم نه کسی دشمن م‌بود زن برادرم دارم بخدا خوبیم باهم نمیگم مشکل ن ...

بابا ولشون کن همه از خداشونه خونواده شوهر کاری ب کارشون نداشته باشن بیخیال شو همه چی درست میشع

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
چرا واضح ازشون نمیپرسی باهات چه مشکلی دارن؟؟؟ و اینکه ناراحتی از این وضع و میخوای کنارشون ی زندگی آ ...

والا جوابم نمیدن یعنی اینه نپرسیدم کلا چهار ساله با من قهرن بخدا اگر کوچکترین حرفی یا رفتار زشتی ازم سر زده باشه  فقط دیگه خسته شدم ازشون 

اخه تا هر چ‌مجرد بودم نه دشمن کسی بودم نه کسی دشمن م‌بود زن برادرم دارم بخدا خوبیم باهم نمیگم مشکل ن ...

دقیقا همینکارو انجام بده.اونا نمیفهمن توکه میفهمی

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖

تو نمیتونی همه رو راضی کنی   

بهتره بهش فکر نکنی

شاید انتظارات بیش از حد دارن

مثلا کادو خوب براشون بخری

یا براشون هزینه کنی

یا مثل خودشون باشی 

به نظرم  اگه تو  برخوردت خوبه ولی اونا کم محلی میکنن  مطمئن باش  مشکل از تو نیست  

اینو میتونی خوب بفهمی خودت

حتما دلیل داره کاراشون ما با عروسمون کاری نداریم نه احوالی میپرسیم نه به کاراش کار داریم دلیل داریم ...

والا من نه اهل حرفم پیش کسی حرفشون بزنم نه شخصیت م‌جوریه ک رفتاری کرده باشم بهشون بر بخوره با اون جاریمم پرستاره نصفش ک‌سر کاره نصف دیگه شم اینارو‌نمیبینه با اونم یازده سال ک قهرن 

با شوهرت صحبت کن نمیشه که بیخودی قهر باشن تک تک برو پیششون بهشون سر بزن ببین چیزی میگن یا نه 

منم ی دلخوری های با زنداداشم دارم اون اوایل که اومده بود تو خونمون پشت سرم حرف زد بعدشم قسم دروغ خورد جلوم الان سعی میکنه خوب رفتار کنه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه میترسم ازش