2777
2789
عنوان

مادر شوهر فضووووووووول اووف

396 بازدید | 16 پست

عقدم بعد خیلی فضوله سریع تا میریم خونه فامیلا ما هی زنگ حالا هفته ی بارم ز نمیزنه ها 

همه فامیلاشون تو نامزدی پا گشامون کردن فامیلا من رسمشونه تو عقد کنن منم تازه عقد کردم دیروز تولد داییم بود (بدون بزن برقص و اهنگ برا محرم ) بعد ز زده کجایی شوهرم گف خ دایی صدف گف پا گشات کردن کادو چی دادن   شوهرم گف مادر من تولدشه بعد هی سوال شوهرم گف بعدا میحرفیم بعد ی ساعت دگ ز زد ک عه هنوز اونجایی میخواستم بحرفیم خب تعریف کن

شوهرمم گف چیز تعریفی وجود نداره مادر 

دلم میخواد لهش کنم  فضولو حالا چکارش کنم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپیچونیدش انقد جواب سربالا بدید تا خودش خسته شه اما مهمه که شوهرت اهل اطلاعات دادن باشه یانه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

وقتی شوهرت اینجوری جوابشو میده تو دیگه غر غر نکن بزار خودش جوابشو بده، چون هرچیم از رفتارای مادرش بدش بیاد تا تو یه غری بزنی خاه ناخاه بدش میاد و میره طرف مادرش

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

شوهرت مامانی نیست؟؟ 

لزومی نداشت بگه تولدیم، یا اصلا کجایید 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هیچی لهش کن دیگه😂😂در کل وقتی سوال میپرسه جواب سوال رو خیلی مفید و ساده بده ک هی نگه اها چس اونام میری اها پس اون کارو بکن حتما یا قبلش اینجوری کن..

جواب کوتاه بده همچیو هم راست نگو

شوهرت مامانی نیست؟؟  لزومی نداشت بگه تولدیم، یا اصلا کجایید

نه مامانی نیس اما خب نره تا 10 خونه مامانش ز میزنه ک کجایی میای یا درو قفل کنم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره.