2777
2789

اگر در فهرست کارهایتان ۱۰ فعالیت باشد ، تنها ۲ مورد آن ، معادل یا بیشتر از ۸ فعالیت دیگر ارزش دارد.

متاسفانه بیشتر مردم در همان ۱۰ یا ۲۰ درصد اقلیت فهرست تنبلی می کنند و بر عکس وقت خود را برای انجام ۸۰ درصد فعالیت های کم ارزش صرف می کنند.

قبل از شروع هر کاری از خودتان بپرسید : این از جمله ۲۰ درصد مهم است یا ۸۰ درصد کم اهمیت.

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گویا تر توضیح میدی مثال بزن

حتما عزیزم 

فرض کنید شما در طول روز ده تا کار باید انجام بدید ، مثلا درس بخونید ، آشپزی کنید ، به دوستتون تلفن کنید ، با شخصی از فامیل چای بنوشید ، برنامه خاصی از تلویزیون را تماشا کنید و...

از بین این کارها درس خواندن و اشپزی مهم ترین تاثیر را در زندکی شما دارن ، اما اگه یک ساعت تلویزیون تماشا کنید ، یک ساعت با فامیل چای بخورید و نیم ساعت تلفنی صحبت کنید، عملا کارهای کم اهمیت را انجام دادید و وقت را طی کردید بدون اینکه کارهای مهم انجام شده باشن.

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد