2777
2789

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت ۹

ی جور تیتر زدی انگار ۵صبحه!

صبح شمام بخیر🌷

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2‍ عزیزم تاپیک من خار داره که نمیترکونیش؟ ۲بار گذاشتمش تو تاپیک حذف ولی هر موقع میرم نگاه میکنم تاپیکای قبل و بعدشو ترکوندین ولی اینو نترکوندین.

@نی_نی_یار_5 همکارتون نمیترکونن حداقل شما این تاپیکو بترکون

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 ‍ عزیزم تاپیک من خار داره که نمیترکونیش؟ ۲بار گذاشتمش تو تاپیک حذف ولی هر موقع ...

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  _تاپیک_2

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏