2777
2789
عنوان

چطوری میشه یه نفرو فراموش کرد؟ =}

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلزایمر که نداری که فراموشش کنی، فقط گذر زمان درستش میکنه حالا یا ۶ ماه یا ۶ سال ،بیشتر و کمتر

منم تو این شرایط هستم ، باز خوشبحال تو که دوباره دیدیش ، من دارم میمیرم ک یه بار حتی از دور ببینمش . هرچند ک میدونم حالم بدتر میشه . تو این مدت جدایی  مدام قلبم درد میگیره ، اما میدونم یه روز تمام میشه 

تا چند روز پیش امیدوار بودم برگرده ، اما دیشب ک استوری عاشقونشو دیدم واسه دخترعموجونش یا همون همسرش ، گفتم حتی اگر هم پشیمون بشه و بزگرده فقط باید حالشو بگیرم ، اما نمیدونم بتونم یا نه چون تو فکرم همون روزی هم ک واسه معذرت خواهی برگشته اول یه دل سیرررر نگاش کنم بعد بزنم تو حالش😬😅 ، البته ک بر هم نمیگرده.

ولی ته تهش میدونم گذر زمان فقط حلش میکنه ، حالا در کنارش کتابی باشگاهی مهمانی چیزی اما همه اینا موقتیه.

میدونمم یه روز میاد ک به خودم میخندم میگم ببین واسه چ بی لیاقتی خودمو از همه چی عقب انداختم. 

ان شالله هم من هم شما زودتر بتونیم این نامردا رو فراموش کنیم.

در ضمن تا وقتی ک از چشمت نیوفتاده سمت کسی دیگه ای نرو ، چون هم خودت اذیت میشی هم اون بنده خدا. 

نمیدونم واقا نمیدونم

ببین بهش نگفتی هم یکاری‌کن یه مدت باهم صحبت کنید مثل دو تا دوست عادی اینجوری از هیجاناتت کم میشه و دیگه حتی‌اگه بهش نگی دوسش داری هم اذیت نمیشی ولی خواست پیشنهاد بده غرورتو بذار کنار🙄❤

ببین بهش نگفتی هم یکاری‌کن یه مدت باهم صحبت کنید مثل دو تا دوست عادی اینجوری از هیجاناتت کم میشه و د ...

دقیقن فقط منتظرم شمارشو بهم بدع ک فقط دوست معمولیش باشم ک داشته باشمش ب همینم راضیم

مصلن من دوماهمه :>>>
واعی خداکنه خودش بیاد شمارشو بده دگ واقا میگم بهش

بهش پا بده این دفعه حتما

منم سه سال پیش یه پسره آرایشگر فوق العاده جذاب بهم کارتشو داد دفعه اول رد کردم

یه ماه بعدش دوباره اومد با کله قبول کردم یعنی توی اون یه ماه هر روز بیرون بودم تا ببینمش

هنوز تو قلبمه جاش با هم نیستیم🖤🖤🖤🖤