2777
2789
خدا به همراهت باشه هر لحظه انشاالله😑😑😑

ممنونم عزيزم همچنين گلم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من‌تمام ۷ صفحه رو خوندم.

هم ترسیدم،هم‌ناراحت شدم براتون ک همچین چیزی رو تجربه کردین.

الان حالتون چطوره؟ آروم تر شدین؟

اگر مطمئن شدید ک یه چیز ادامه داره، یه جوری با حاج اقا فاطمی نیا ارتباط بگیرید.ایشون کراماتی دارن تو این زمینه.

همونطور ک گفتید یاد خدا و توسل به چهارده معصوم ارومتون میکنه

ان‌شاالله

داستان تو خوندم والبته باور میکنم چون واسه منم اتفاق افتاده منم هم دیدمش هم حسش کردم لعنتی کسی باور نمیکرد همه میگفتن دیونه شده😭

ولی اخرش ثابت کردم هست وجود داره

به احتمال زیاد خونتون جن داره من شوهرم یه دعا نویس اورد جن ها رو قسم داد از خونه رفتن بیرون بعدش هم گفت هیچوقت سمت دعا و این چیزا نرو( آخه تو عقد یا شوهرم رفتیم پیش یه دعا نویس دعا بگیریم مشکل داشتیم ) گفت همون دعاها بعد چل روز اثرش میره وجن میاد اذیتت میکنه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
چطوری بهشون فهموندی که واقعی هستن؟ شوهر من قبول نمیکنه. 

راستش شوهر منم اوایل می‌گفت خرافاتی شدی 

یه شب رفته بودم حموم یه دفه یه سایه دیدم فکر کردم شوهرم اومده صدام زد گفت حمومی گفتم اره الان میام اومدم دیدم نیست زنگ زدم گفتم کجا رفتی گفت من که هنوز نیومدم بعد که اومد خونه واسش تعریف کردم زدم زیر گریه گفتم دارن دیوونم میکنن یه بار واسه یکی از همکارای جدیدش تعریف میکنه میگه من قبلا دعا نویس بودم گذاشتم کنار میام مشکلتو حل میکنم اومد هرچی بود واسش تعریف کردم رفت تو زیر زمین خونه قسمشون داد بعدم هرچی دعا تو خونه بود برداشت برد باطل کنه گفت دیگه سمت دعا نرو 

اینجوری شد که همه باور کردن

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
داستان تو خوندم والبته باور میکنم چون واسه منم اتفاق افتاده منم هم دیدمش هم حسش کردم لعنتی کسی باور ...

وااای حالم خوب میشه وقتی میبینم یکی هست که درکم میکنه .....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وااای حالم خوب میشه وقتی میبینم یکی هست که درکم میکنه .....

تا کسی به چشم خودش نبینه باور نمیکنه 😔😔😔

دقیقا تا گفتی یاد اون روزا افتادم که داشتن دیونه ام میکردن امیدوارم از شرشون درامان باشی

حاج آقا فاطمی نیا کیه؟ 

یکی از علما هستن.

در این‌زمینه تجربه دارن.

البته برای هرچیزی هم نمیرن.ولی اگر قضیه جدی و خطرناک‌باشه، با واسطه ی نزدیک شنیدم ک در امور ماورایی کارهای سخت ازشون برمیاد.ماجرایی ک من شنیدم مفصله و خیلی ترسناک.اما ایشون موفق شدن برطرفش کنن

من‌تمام ۷ صفحه رو خوندم. هم ترسیدم،هم‌ناراحت شدم براتون ک همچین چیزی رو تجربه کردین. الان حالتون چ ...

آره خییلی خوبم و از اون حس بد خبری نیست فقط شب موقع خواب یکم ترس میاد سراغم اونم فکر میکنم تا چند وقت طبیعیه...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

استار تر جان درخواست دوستی دادم قبول کن مرسی😘

باشه گلم