2777
2789
استارتر من تا حالا تو خونم هيچى نبود اما هفته قبل صبح ك شوهرم رفت سركار من تو خواب بودم يهو نفسم تنگ ...

این هم فلج خواب هست

نگران نباشید 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من اصلا اعتقادی به این چیز میزا ندارم 

زاییده ذهنن  و اینکه فیلم وحشتناک نبین 

و گرنه ذهنت تا مدتها درگیرشه و دنبال پیدا

کردنش تو واقعیت

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=104705869]نترس چیزی نیست. 

اگه تا حالا پیش دعا نویس ها رفتید بدونید که پای خناس هارو ب زندگیتون باز کردید،جن سیاه ینی جن کافر،چه رفتید یا نرفتید در کل سوره ناس فراوون بخونید،ایت الکرسی به چاقو دور تا دور دیوار های خونه یک کوچولو ب دیوار تماس داشته باشه و بخونید تا حصار بشه،

برو پیش دعانویس

صد سال سیاه نمیرم بازم ممنون از نظرت

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

قرص خاصی مصرف نمی کنی؟ مثلا داروهای ضد افسردگی. یا جدیدا عملی نداشتی که بیهوش شده باشی

نه یه مدت لووتیروکسین میخوردم الان یک ماهی میشه نمیخورم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من اصلا اعتقادی به این چیز میزا ندارم  زاییده ذهنن  و اینکه فیلم وحشتناک نبین  و گر ...

عزیزم جن که واقعا وجود داره اونا هم مثل ما دارن زندگیشونو میکنن.هم تو قرآن نوشته هم در واقعیت هم بیشتر آدما دیدن.منم دیدم

وای قلبم تو دهنمه یا امام رضا برید ازاون خونه

نمیشه عزیزم

استارتر من تا حالا تو خونم هيچى نبود اما هفته قبل صبح ك شوهرم رفت سركار من تو خواب بودم يهو نفسم تنگ ...

بختك بوده بابا جان

واسه منم خيلى پيش اومده كه تنها بودم تو خواب احساس خفگى كردم جيغ كشيدم

يا شوهرم كه كلاً يه مدت از اين خوابا ميديد 

اگه دعايى چيزى دارىًبنداز از خونت بيرون دودش كن بره

چی نفهمیدم ،ولی دعا نداریم خوشم نمیاد از این چیزا

من متنفرم از دعا نویس و امثال این چیزا کلا خانوادگی اعتقاد نداریم مادرم همیشه بهم میگه صدای اذان و ق ...

خب خدا رو شکر پس مطمئن شو کسی برات دعا نگرفته باشه خونتو خوب بگرد اگرم چیزی پیدا نکردی سعی کن نماز و با عشق بخونی و یکم خودسازی کنی تا انشالله بره 

جواب ابلهان خاموشی است
بنظرم ترس خودت باعث زاییدن این موجودات توسط ذهنت میشه 

خدا کنه اینطور باشه😭😭