الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 عنوان بنظرتون چرا اینقد زود پریود شدم برام عجیبه😥 114 بازدید | 9 پست سلام خانوما من سوم مهر باید پری میشدم الان سیزده روز زودتر پری شدم😧😧این ماه اولین بار اقدام کردیم برای بارداری..بنظرتون چرا اینجوری شد😥هنوزم زیاد نشده شدتش فقط تند تند لکه میبینم احتمالا فردا شروع میشه... خدایا مراقب نینیم باش 😘😙 1398/06/23 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 چطور میگی؟علائمش چیه؟؟این اولین باریه پریودم ریخت بهم منظم بود..این ماه اولین اقدام برای بارداری کردیم ..این همه هم افتادجلو😩 خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 کسی نیست یعنی جواب بده 😰😖😖 خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 پریودت چه جوریه شاید بارداری خون لانه گزینیه هنوز شروع نشده درست مثل قبلا ..مثل لکه بینیه ولی خی ببشتر میشه خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
niro عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 95 اگه سه روز بیشتر نباشه و خونت تیره باشه لانه گزینیه ولی اگه لخته میاد ازت و خونتم قرمزه پریود شدی
الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 اگه سه روز بیشتر نباشه و خونت تیره باشه لانه گزینیه ولی اگه لخته میاد ازت و خونتم قرمزه پریود شدی خون ک تیره هست .امروز روز دوممه .درست مثل پریودیه نمیدونم چی باشه فک میگنم پریود شدم.اخه لانه گزینی میگن خیلی کمه ولکه هست...قبل ک پریود میشدم دل درد شدید داشتم و سینه درد از قبلش ولی اینبار اینجوری نیست😩 خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
الناحاتمی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 537 برام عجیبه چرا دوهفته زودتر از موعدش شدم😥 خدایا مراقب نینیم باش 😘😙