2777
2789

خیلی ناراحتم شوهرم هروز 8صبح تا 12شب سره کاره جایی بخوام برم که ببرتم میگه کار دارمو اینا ولی اخر میبرتم جمعه ها نمیره سر کار اونم شب قبلش تا صبح بیداره بعد تا 1خوابه میگهبریم خونه بابام اینا میریم اونجا ناهارشو میخوره میخوابه تا7 امشب 7پاشد کولرو شست گفت بریم خونه تو راه رفتیم فیلم گرفتیم اومدیم نیگاه کنیم برادر جاریم زنگ زد حالم بده بیا بریم بیرون اینم رفت دفعه اولش نیست از 7روز هفته 4.5روزشو مجبور میکنه شوهرم تا 1.2شب پیشش باشه تازه الان شده 2شب قبلا تا 3نیم 4مجبورش میکرد شوهرم هی میخواد بیاد هی اون نمیزاره صدبار قهر کردم دعوا کردم حتی بهخوده پسره گفتم یه مدت قطع میشه بعد چند هفته باز شروع میکنه منم به شوهرم نیاز دارم خب ماها اخر بارداریمه خیلی ناراحتم احساس میکنم دارم افسدگی میگیرم به نظر شما چیکار کنم 

شوهرت میره برادر جاریتو اروم کنه؟درست متوجه شدم؟؟هووته؟😂

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت صحبت کن کلا این رفیق بازیشو تعطیل کنه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
از صدتا هووهم بدتره

واقعا چیزی ک میگی عادی نیس...چ حرف مشترکی دارن ک باهم وقت میگذرونن؟؟نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی چی میکنن تو مدتی ک پیش همن؟اعتیاد؟دختربازی؟و.....مشکوکن

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
با شوهرت صحبت کن کلا این رفیق بازیشو تعطیل کنه 

جوریه به شوهرم میگه 5دیقه ببرتم فلان جا بعد که میبرش 5دیقه 5دیقه میشه 3ساعت زنگ میزنم شوهرم میگه دم درم هرچی میگم بیاد نمیاد تا زنگ میزنم با پسره دعوا کنم تا بیاد سوار ماشین شه انگار میخواد بینمون دعوا بندازه

نمیشه اصلا نذاری بره 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .