یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم جمله قشنگ زیاد دیدم وشنیدم.ولی یکیش میتونه این باااااشه.لعنت به شبهای بعد از تو.یاااااوقتی دخترم بچه بود بهش گفتم پاشو.گفت نمیپاشم یااااا...دیگه یادم نمیاد فراموشی گرفتم
مردانه صفت گرد جهان گردیدم .نامردم اگه مرد در عالم دیدم.یکرنگ تر از تخم ندیدم چیزی ان هم که شکستم دورنگش دیدم.
انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم. صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀 حامله نیستم 🚭🏳🏳🏳 بدرک که اونی که من میخامو نمیشه. بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده. بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی. بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد..... بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............ از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻