2777
2789

پای مرغ عالیه . من از ۶ ماهگی میدم بخاطر قدش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضعیف شدن با لاغر شدن فرق داره ها  بچه ای سراغ دارم که لاغره ولی بدنش قویه و هیچ وقت مریض نیست ...

الان یه ماهه همش مریضه. آبریزش بینی داره. سه بارم بردمش دکتر دارو میده یکم خوب میشه دوباره چندوقت بعد مریض میشه. غذا هم درست و حسابی نمیخوره

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
میتونم درست کنم آبشو بذارم فریزر هر وقت خواستم بدم بهش؟ 

من ۱۲ساعت میپزم. بعد پاها رو میریزم تو آبکش انقد با قاشق روش میکشم گوشتش جدا میشه میریزه تو آبش. میزارم یخچال عین ژله میبنده‌ . بعدم تو پلاستیک کوچیک میزارم برای هر وعده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
 ببخشید اب پای مرغ توعذاش بریزیم یاخود پا باید بخورن

تو غذاش

من ۱۲ساعت میپزم. بعد پاها رو میریزم تو آبکش انقد با قاشق روش میکشم گوشتش جدا میشه میریزه تو آبش. میز ...

مرسی عزیزم❤️

ببین 15ساعت بذار پبزه

بعد با گوشتکوب لهش کن

بسته بسته کن بذار یخچال 

توی غداهاش بریز

سرشار از کلسیمه

واسه خودتونم خوبه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
الان یه ماهه همش مریضه. آبریزش بینی داره. سه بارم بردمش دکتر دارو میده یکم خوب میشه دوباره چندوقت بع ...

ایمیوناک (اگه اسمشو درست بگم)بهش دادی؟ 

خواب شبم خیلی تو ایمنی بچه تاثیر داره شبا قبل ساعت ده خواب باشه 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
ایمیوناک (اگه اسمشو درست بگم)بهش دادی؟  خواب شبم خیلی تو ایمنی بچه تاثیر داره شبا قبل ساعت ده ...

خوابش که ساعت دوازده ایناس. یه مدت خیلی خوب بود الان سه چهارماهه ضعیف شده.