2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فریدولین خریدم، بازار گرفتم، میگفتن از AEG خیلی بهتره

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

من مارکش رو نمیدونم ولی خوبه به خصوص که وقتی به غذا خوردن میفته لباس ها خیلی چرک میشه و لباس شویی بزرگ که لباس های کوچیک بچه رو تمیز نمیکنه ...

من که خریدم راضی بودم حتی گاهی بلوزهای مجلسی خودم میندازم یا لباس زیر هامو

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
منم میخوام بدونم بخرم یانه؟

لباسای نوزاد تند به تند کثیف میشه ومعمولا هم حجمش انقدر بالا نیست که یه ماشین 7 کیلویی را براش روشن کنی بخوایم صبر کنی جمع بشه بچه بی لباس میشه با لباسای خودتون بندازید خب لباسای شما هم آلودکی بیشتری داره هم ممکنه رنگاوارنگ باشه و چون لباسای نوزاد معمولا رنگای روشن هست لباسای بچه را خراب میکنه

من هنوزم که بچه هام 8 و 3 ساله هستن با همون ماشین خودشون سریع تا سه چهار تا تکه جمع میشه میشورمشون

لباسای نوزاد تند به تند کثیف میشه ومعمولا هم حجمش انقدر بالا نیست که یه ماشین 7 کیلویی را براش روشن ...

ممنون از راهنمایت اخه من یه دختر سه ساله ونیمه دارم ودوقلو باردارم لباسا دخترمو همیشه خودم میشستم ولی الان برا زایمانم یکم سخت میشه هم لباسا دخترم ولباس نی نیا پس بخرم خیلی به نفع من هست

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
ممنون از راهنمایت اخه من یه دختر سه ساله ونیمه دارم ودوقلو باردارم لباسا دخترمو همیشه خودم میشستم ول ...

بخر من حتی گاهی توش پیرهنهای رنگ روشن همسرمم میشورم چون لک را خیلی خوب میبره و تمیز تر از ماشین اوتومات میشوره

بخر من حتی گاهی توش پیرهنهای رنگ روشن همسرمم میشورم چون لک را خیلی خوب میبره و تمیز تر از ماشین اوتو ...

نمیدونی چ مارکی بهتره؟؟وچند کیلوش بخرم و.....چون تاالان نخریدم ونمیدونم چی خوبه وچی بد قیمت مناسب باشه چون گرون باشه سخته خریدنش

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
نمیدونی چ مارکی بهتره؟؟وچند کیلوش بخرم و.....چون تاالان نخریدم ونمیدونم چی خوبه وچی بد قیمت مناسب با ...

من سانی دارم کره ای هست و مال من دوقلوی سه کیلویی هست ولی 1/5 کیلوش هم هست 

والله دارم به این فکر میکنم یکم بچه هام بزرگتر شدن ببرم بذارمش ویلامون خداییش من که عصای دستمه

من 8 سالِ دارمش ومثل چی ازش کار میکشم راستش کمد دیواریم جاداره الان گذاشتمش تو کمد دیواری