2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مذهبی هستی برو اصفهان جدی می گم نیا رشت من رشتی حتی برای مسافرت هم نمی تونم اصفهان و ادماش رو تح ...

چی؟؟؟

مگه ما چمونس که نمیتونی مارا تحمل مون کنی؟؟؟

مامانِ یِ گُل پسر

اگر مذهبی هستی برو اصفهان جدی می گم نیا رشت من رشتی حتی برای مسافرت هم نمی تونم اصفهان و ادماش رو تح ...

خودم الان اصفهانم اينجا هم از لحاظ مذهبي همه سطحي هست .من با هر فرهنگي و سطحي راحت بودم.بيشتر امكانات مدنظرمه

چی؟؟؟ مگه ما چمونس که نمیتونی مارا تحمل مون کنی؟؟؟

منم ادم نسبتا مذهبی هستم یه بار اومدم اصفهان زنان عزیز اصفهانی اینقدر به حجاب من و شوهر و دختر جهار سالم گیر دادن که دو روزه برگشتم از استین تی شرت شوهرم بگیر تا قد پیراهن دخترم 😫

منم ادم نسبتا مذهبی هستم یه بار اومدم اصفهان زنان عزیز اصفهانی اینقدر به حجاب من و شوهر و دختر جهار ...

دوست عزیز

داخلی هر شهری همه جور آدمی هست...

همه را که نباید مثل هم دونست....

حالا دیگه اینا خیلی فضول بودند دیگه.. 

شما به بزرگواری خودتون ببخشید

مامانِ یِ گُل پسر

منم تجربه زندگی تو اصفهانو دارم ولی عاشق شمالم دلم میخواد یجوری بشه برم شمال زندگی کنم

من اصلا نمیتونم شمال زندگی کنم

نمیدونم چرا هر وقت میرم آب و هواش به من نمیسازه...حالم بد میشه

لحظه شماری میکنم برگردم اصفهان

مامانِ یِ گُل پسر

دوست عزیز داخلی هر شهری همه جور آدمی هست... همه را که نباید مثل هم دونست.... حالا دیگه اینا خیلی ...

پس گیراش گیر ما افتادن من جلو همه نا محرما حجاب دارما خانواده خودم و شوهرم از نظر ما به شدت مذهبی ان حالا ما بچه ها ملایمتریم یکم با این پیشینه ما تو اصفهان تسمه تایم پاره کردیم

اصفهان بهتره 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
منم ادم نسبتا مذهبی هستم یه بار اومدم اصفهان زنان عزیز اصفهانی اینقدر به حجاب من و شوهر و دختر جهار ...

منم اصفهانیم ولی گیر ادم های بد افتادید😂😂 همه اینطوری نیستند

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...