2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااا قبول نکن

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

عزیزم طلاق قبحش ریخته ک انقد راحت میگی طلاق بگیرم؟

خدا گفته منفور ترین کار نزد من طلاقه

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
خیای براش مهمه  حالم بد میشه ولی میگه بعدش خوب میشی نمیتونم برم به کسی بگم 😭😭😭😭

برو از نت عوارضشو سرچ کن، بهش نشون بده چقد برات ضرر داره. بگو اگه بااین حال بازم رابطه میخوای پس یعنی دوسم نداری

میگه فقط از این کار لذت میبرم

و اگه این کار نکنم بد اخلاق و لجبازی میکنه باهام واقعا خسته شدم 

از عوارضش گفتم ولی میگه از خوبیاش هم بگو 

واقعا قبول دار نمیشه که اشتباه میکنه

باورتون میشه تا چند روز تب میکنم و از سر درد عصبی ام

ولی میگه خوب میشی 

خیلی باهاش حرف زدم ولی میگه من اینحوری دوست دارم😞

عزیزم طلاق قبحش ریخته ک انقد راحت میگی طلاق بگیرم؟ خدا گفته منفور ترین کار نزد من طلاقه

به نظرتون چیکار کنم که اینکار انجام نده بخدا خسته شدم از طرز فکرش و دیگه حالم از رابطه بهم میخوره از شوهرم حالم بهم میخوره